Hand lotion ultra rich

Verzorg die prachtige handen! Onze vegan handcrème ruikt zo lekker naar kumquat & bourbon vanille. De flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en hebben vrolijke etiketten waar je blij van wordt. We hope your life is as smooth as your skin. Be your own reason to smile!

 • Vegan

  Vegan

 • Fles van 100% gerecycled plastic

  Fles van 100% gerecycled plastic

 • Geproduceerd in Nederland

  Geproduceerd in Nederland

 1. Gift set - Let's show some appreciation
  Speciale prijs € 25,98 Normale prijs € 38,97
 2. Gift set - Hi tiger, time for selfies!
  Speciale prijs € 25,98 Normale prijs € 38,97
 3. Maak het compleet met

  Handzeep

Hand lotion ultra rich

De hand lotion ultra rich van The Gift Label vinden wij - laten we even eerlijk zijn - de beste handcrème op de héééle wereld, omdat het een goede verzorging is en ook nog eens heel erg lekker ruikt! Deze goede handcrème is vrij van parabenen, vegan en geproduceerd in Nederland. En verder is deze handcrème niet vet - maar dan ook echt niet vet. Welk seizoen het ook is, zomer of winter, een goede handcrème met leuke prints voor ieder wat wils!

Ultra rich hand lotion mét pompje

De hydraterende hand lotion verzorgd de droge handen. Door het handige pompje is de hand lotion makkelijk verdeelbaar en ruiken je handen heerlijk. Bovendien ziet hij er super schattig uit in je badkamer of keuken. En pssst, we hebben ook een kleine handlotion tube die je overal mee naartoe kunt nemen.

Hand lotion tegen droge handen

Deze heerlijke handcrème tegen droge handen is te koop in kumquat & bourbon vanille geur, wat wij toch net wat lekkerder vinden ruiken dan een standaard vaseline handcreme. Jouw handen verdienen soms iets extra's, toch! En je bent ook nog eens lekker bezig, want onze 250 ml flessen voor deze vegan handcrème worden gemaakt van gerecycled plastic. De beste handverzorging met handcrème die niet vet is nemen wij net zo serieus als onze omgeving, zo doen we dat bij The Gift Label.

Niet vette handcrème

De handcrème van The Gift Label zit in een vrolijk handcrème pompje met allerlei funky teksten op het etiket! Wij vinden het vrolijker om een label te lezen dat zegt: ''You rock'' dan bijvoorbeeld "handcrème zeer droge handen" en ''Big hugl'' is echt wat gezelliger dan een tube waarop staat "handzeep kloven". De kleine dingen in het leven maken het allemaal net wat feestelijker! Nooit meer droge handen met de handcrème die The Gift Label met liefde voor jou maakt!