Getallen en letter kaarsen

Met deze vrolijke getallen- en letterkaarsen kan je iemand verrassen door bijvoorbeeld een verjaardagstaart met een naam te versieren! Of misschien heb je een speciaal dinertje en wil je de tafel leuk aankleden! Onze letter- en nummerkaarsen collectie heeft alles wat jij zoekt! Start snel met puzzelen en maak een feestje van elke dag! Life is a party! Play with it!

  1. Maak het compleet met

    Homespray

En nog een kaarsje, en nog een kaarsje.. Wij kunnen geen genoeg krijgen van deze kleine kaarsjes! Met deze letter- en cijferkaarsjes kan je leuke woorden maken voor een speciale gelegenheid of een extra gezellige sfeer in huis creëren.

Vier alle leuke dingen in het leven, bijvoorbeeld de verjaardag van jouw kleintje met een verjaardagkaars 1! Of gebruik een andere getallen kaars bij een verrassingsontbijt in bed op de dag van jullie anniversary! Naast de 1-10 nummerkaars hebben we ook van A-Z een letter kaars! Versier die heerlijke taart met de naam van de jarige jop of maak het knus in huis met lieve woorden op je nachtkastje of in de woonkamer. 

En je kan het nog gezelliger maken met onze andere geurkaarsen, die heel erg lekker ruiken! Zo maak je een leuke combinatie van kleine geurkaarsjes, grote kaarsen en deze leuke letter- en cijferkaarsjes. Niets is te gek! Life is a party, play with it!