Post kaarten

One kind word can make someone's day! Bij The Gift Label vinden we het leuk om vrolijke berichtjes te sturen en daarom hebben we prachtige zwart-wit wenskaarten met mooie, gouden details ontworpen. En we hebben aan alle gelegenheden gedacht! Leuk om te combineren met één van onze vrolijke cadeauproducten. It is a good day to make it a good day!

  • Envelop gerecycled

    Envelop gerecycled

  1. Maak het compleet met

    Homespray

Wil je een leuke kaart online versturen? The Gift Label heeft mooie zwart-wit wenskaarten met een goud accentje voor elke gelegenheid. Een kaart versturen om iemand te verrassen is altijd een goed idee! Of je nou op zoek bent naar een geboortekaartje of een gefeliciteerd kaart, wij hebben voor iedereen wat leuks.

Je kan via onze website heel makkelijk een online kaart versturen. En we kunnen zelfs de kaart voor je schrijven en bezorgen bij degene die jij blij wil maken. De envelop is gemaakt van gerecycled papier en komt met een vrolijke sticker om dicht te plakken.

We hebben nog heel veel andere leuke producten. Combineer een kaart met een lekkere bodylotion of geurkaars, zo kan je een origineel "kaart cadeau" laten bezorgen.