Keuken

This kitchen is for dancing! Met onze heerlijke Himalaya keukenzout brokken maak je de lekkerste gerechten. En laat vervolgens jouw keuken weer glinsteren door ons heerlijke afwasmiddel met funky labels te gebruiken! Het ruikt zo lekker! The secret ingredient is always love!

  • Vegan

    Vegan

  • Geproduceerd in Nederland

    Geproduceerd in Nederland

  • Fles van 100% gerecycled plastic

    Fles van 100% gerecycled plastic

De leukste inrichting, inspiratie en gadgets voor je keuken

Deze lijn van The Gift Label heeft leuke producten voor in jouw keuken. Als je op zoek bent naar keuken inspiratie, bekijk dan de verschillende vrolijke etiketten op de flessen van het afwasmiddel. Dat maakt de afwas doen een hele gezellige bezigheid!

De leukste en vrolijkste keuken gadgets

Een ander item van onze keukenspullen zijn de Himalaya keukenzout brokken die je zelf kan schaven met de rasp die je erbij krijgt. Ook dit item heeft zoveel funky en happy labels. Genoeg hippe keuken ideeën dus!

Ideeën en inspiratie voor je keuken

Deze leuke keuken gadgets zijn ideaal wanneer je op zoek bent naar een toepasselijk cadeautje voor een housewarming. Met deze producten kan men heel gezellig de nieuwe (kleine) keuken inrichten. Het afwasmiddel en keukenzout past makkelijk op het aanrecht of gezellig op tafel wanneer je een etentje thuis hebt!