Lichaamsverzorging

Your body loves you! Love it back! 

Onze heerlijke lichaamsverzorgingsproducten zijn vegan en ruiken zo lekker! Je kan de vrolijke etiketten van de douchegel, bodylotion en scrubzout op allerlei manieren met elkaar combineren. Be amazing today. Happiness looks good on you! And oh la la, you look so good!

  • Geproduceerd in Nederland

    Geproduceerd in Nederland

  • Fles van 100% gerecycled plastic

    Fles van 100% gerecycled plastic

  • Vegan

    Vegan

Natuurlijke huidverzorging voor mannen & vrouwen

The Gift Label heeft een heerlijke lijn voor lichaamsverzorging. De producten voor huidverzorging ruiken heerlijk en zien er ook nog eens super leuk uit. De natuurlijke verzorgingsproducten zijn gemaakt met de lekkerste ingrediënten en zijn vrij van sulfaten en kleurstoffen.

Huidverbetering - zorg goed voor je huid

Deze vegan verzorgingsproducten worden geproduceerd in Nederland. De flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. En de douchegel en bodylotion zijn verkrijgbaar in de geur mandarijn & muskes. En we hebben sindskort nu ook een douchegel voor heren met de geur houtig chypre.

Lichaamsverzorgingsproducten

Binnen de body care lijn hebben we voor jou een heerlijke douchegel, bodylotion en Himalayan scrubzout. Je kan onze verschillende huidverzorgingsproducten op allerlei manieren met elkaar combineren. Verwen jezelf of iemand anders die het verdient! Your body loves you! Love it back!