Lichaamsverzorging

Natuurlijke lichaamsverzorging

The Gift Label heeft een heerlijke lijn met natuurlijke lichaamsverzorging. Deze producten voor huidverzorging ruiken heerlijk en zien er ook nog eens superleuk uit. De natuurlijke verzorgingsproducten zijn gemaakt met de lekkerste ingrediënten en zijn vrij van sulfaten en kleurstoffen. Deze vegan verzorgingsproducten worden geproduceerd in Nederland. De flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Zo proberen we natuurlijke lichaamsverzorging te produceren die goed is voor jou en de wereld.

Natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten

Deze heerlijke lichaamsverzorgingsproducten verzorgen jouw huid en ruiken ook nog eens heel erg lekker. Onze lijn van natuurlijke lichaamsverzorging bestaat uit een douchegel, een douchegel tube, doucheschuim, body crème en bodyscrub met Himalayazout. We hebben deze lichaamsverzorgingsproducten met veel liefde gemaakt en geprobeerd ingrediënten te gebruiken die jouw huid verzorgen. Met de lichaamsverzorgingsproducten van The Gift Label kan je een product kopen dat bijdraagt aan de sfeer in huis vanwege het mooie design. Het is dan ook erg geschikt als fijn cadeau voor een vriend of vriendin.

Bodycare: zorg goed voor je lichaam

Je kan deze heerlijke bodycare producten voor jezelf kopen, maar nog leuker is het om cadeau te doen. De flessen en tubes hebben verschillende printjes en quotes op het label. Hiermee kan je het gebaar nog persoonlijker maken. Kies een tekst die goed bij de gelegenheid past en een design die de ontvanger ook mooi vindt. Als je meerdere douche producten wil geven, kan je dezelfde prints bij elkaar geven of juist mix-and-matchen. Met deze verzorgende douche producten in de geur mandarijn & muskus kan je iemand een momentje voor zichzelf geven. We hebben ook een speciale body care lijn voor mannen met de geur woody chypre.

Lichaamsverzorgingsproducten bestellen

Je kan onze verschillende lichaamsverzorgingsproducten op allerlei manieren met elkaar combineren. Maak een heerlijke combinatie van verschillende items of kies één van onze gift sets. Verwen jezelf of iemand anders die het verdient met verzorgende lichaamsverzorgingsproducten die goed zijn voor jou en de natuur. Bestel een cadeau vóór 20:00 uur en krijg het de volgende dag bezorgd. Of laat het rechtstreeks bij de ontvanger afleveren om hem of haar te verrassen. We pakken het product feestelijk voor je in en je kan een kaartje schrijven met een leuke boodschap.

Lichaamsverzorging

Your body loves you! Love it back! 

Onze heerlijke lichaamsverzorgingsproducten zijn vegan en ruiken zo lekker! Je kan de vrolijke etiketten van de douchegel, bodylotion en scrubzout op allerlei manieren met elkaar combineren. Be amazing today. Happiness looks good on you! And oh la la, you look so good!