Bodylotion

Hi tiger, it's spa time! Onze vegan bodylotion is gemaakt met liefde en ruikt naar mandarijn & muskus. De lotion is vrij van kleurstoffen en heerlijk verzorgend. Deze gerecyclede plastic flessen hebben lieve etiketten en herinneren jou eraan dat je fantastisch bent. Glowing skin is always in! Spoil yourself today! 

 • Geproduceerd in Nederland

  Geproduceerd in Nederland

 • Fles van 100% gerecycled plastic

  Fles van 100% gerecycled plastic

 • Vrij van sulfaten en kleurstoffen

  Vrij van sulfaten en kleurstoffen

 • Vegan

  Vegan

De beste en leukste vegan bodylotion

De vegan bodylotion van The Gift Label is met liefde door ons gemaakt. De lotion ruik heerlijk en is verkrijgbaar in de geur mandarijn & muskus. Na het douchen of badderen is het altijd goed om jouw huid te hydrateren. Zorg met deze fijne bodylotion voor een zachte huid en jouw droge huid zal verdwijnen.

Bodylotion of body cream?

Deze bodycream wordt geproduceerd in Nederland. Lekker lokaal dus! De lotion is daarnaast ook nog eens vrij van sulfaten en kleurstoffen en heerlijk verzorgend. Mocht je op zoek zijn geweest naar een hydraterende bodylotion voor iedere huid of misschien zelfs "bodylotion droge huid", you found us! De grote fles zorgt er voor dat je heerlijk eindeloos kan blijven smeren wanneer je wilt. De bodycream trekt lekker snel in en houdt de huid soepel en zacht.

Organisch en vegan, vrij van sulfaten en kleurstoffen

The Gift Label producten zijn vegan, leuk om te hebben en nog leuker om te geven! De body creme en andere lichaamsverzorgingsproducten zijn organisch en natuurlijk. De gerecyclede plastic flessen van onze bodycrème hebben lieve etiketten en herinneren jou eraan dat je fantastisch bent. Alleen al om die reden vinden wij bij The Gift Label dit de leukste en beste bodylotion! Glowing skin is always in! Spoil yourself today!