Himalaya scrubzout

Verwen jezelf met dit heerlijke Himalaya scrubzout. Maak jouw huid glanzend voor de zomer of verzorg het extra tijdens de koude winters. Deze vegan scrub is vrij van sulfaten en kleurstoffen. De gerecyclede plastic flessen hebben vrolijke etiketten voor elk moment van de dag. En je kan ze makkelijk combineren met onze andere lichaamsverzorgingsproducten. Relax, renew, refresh! Paradise found! 

  • Geproduceerd in Nederland

    Geproduceerd in Nederland

  • Fles van 100% gerecycled plastic

    Fles van 100% gerecycled plastic

Onze heerlijke Himalaya scrubzout is een must have als je ook een huid zo zacht als fluweel wilt hebben! Weg met die dode huidcellen! De body scrub is vegan en vrij van sulfaten en kleurstoffen.

Deze zoutscrub kan je ook gebruiken als face scrub. Let erop dat je vooral rond je ogen zachtjes scrubt, want daar is de huid gevoeliger. Dubbel genieten: een goede scrub voor lichaam en gezicht! De body scrub wordt geproduceerd in Nederland en is beschikbaar in de geur mandarijn & muskus.

De gerecyclede plastic flessen hebben vrolijke etiketten voor elk moment van de dag. En je kan de pink Himalayan salt scrub makkelijk combineren met onze andere lichaamsverzorgingsproducten. Op de to do list: scrub lichaam, scrub gezicht en don't forget to shine!