Vaderdag

Het is bijna vaderdag! Op zondag 21 juni kun jij jouw vader of vent verrassen met een mooie vaderdag giftbox gevuld met lekkere hand- en lichaamsverzorgingsproducten voor heren. De printjes zijn speciaal voor HEM ontworpen. Gooi er een versgebakken croissant en een sterke kop koffie achteraan en hij is zo blij als een kind - beloofd! Men don't need much, but they need some me-time too ;) De producten ruiken heel erg lekker en maken de huid zacht. Ook voor jouzelf dus een goed cadeau om te geven ;)

Het leukste vaderdag 2020 kado idee - fijne vaderdag!

Ben jij op zoek naar het leukste vaderdag 2020 kado idee? The Gift Label heeft mooie designs ontworpen speciaal voor HEM. De prints creëren een funky en vrolijke sfeer, precies wat je zoekt voor een fijne vaderdag!

Schrijf een tekst of gedicht bij je vaderdagkaart - hier vind je genoeg inspiratie

We hebben verschillende soorten kaarten die toepasselijk zijn als vaderdagskaart. Inspiratie qua kado: De lichaamsverzorgingsproducten ruiken heerlijk en zijn ideaal voor een lekker spa momentje. De handlotion voor mannen is een product die hij zelf misschien niet zo snel koopt, dus des te leuker als jij jouw man of vader verrast met een leuk cadeau.

Wanneer is het vaderdag 2020?

Vaderdag 2020? Op zondag 21 juni mag je hem verrassen! Bestel een leuke vaderdags giftbox vandaag en begin maar alvast met croissantjes bakken. Vaders verdienen een lekker ontbijtje op bed en een heerlijke cadeaubox gevuld met onder andere een douchegel die hij meteen daarna kan gebruiken. We hopen je op deze manier te inspireren met de leukste vaderdag cadeautjes