Baby

Ben je op zoek naar het beste voor je kleintje? Ontdek onze nieuwe babylijn, speciaal gemaakt voor baby's die alle liefde verdienen.

16 producten

Sorteer
per pagina

Kraamcadeaus en babyshower gifts

Ben je op zoek naar een baby shower gift? Een kraamcadeau hoeft helemaal niet lastig te zijn! The Gift Label heeft namelijk een speciale Babylijn ontworpen met heel veel fijne baby producten voor jouw eigen kleintje of als leuk baby cadeau voor een aanstaande mama. Wij gebruiken alleen de beste ingrediënten voor onze baby verzorgingsproducten zonder parabenen. Zo gebruik je alleen het allerbeste voor het tere babyhuidje van jouw kleintje. Je kan de baby producten combineren en zo verschillende baby gift sets maken. Zo heb je het perfecte kraamcadeau!

De leukste baby cadeaus vrij van parabenen

Onze originele etiketten op de baby producten maken het een perfect baby cadeau. De etiketten hebben de leukste illustraties en teksten, zoals Sweet little sunshine of Way too cute. Dat maakt het een extra origineel kraamcadeau! Doordat wij zo veel leuke quotes op de verpakking hebben staan, zit er altijd wel een leuk kraamcadeau bij. Het mooiste is dat alle baby verzorgingsproducten vrij zijn van parabenen. Dat is erg fijn voor het huidje van de baby. Je kan kiezen voor een kraamcadeau gericht aan een jongen met een leuke tekst als: ''Boy Oh Boy'' of een kraamcadeau voor een meisje met de tekst: ''New girl in town''. Maar wij hebben ook heel veel neutrale tekstjes op de etiketten van onze baby gifts zoals: ''Bubbly baby'' en ''Happy little handsome''. Door de baby verzorgingsproducten samen te voegen er een toepasselijke kaart aan toe te voegen heb je een perfect origineel kraamcadeau!

De leuke baby gift (sets) kunnen altijd

Onze baby (lichaams)verzorgingsproducten zijn vegan en geproduceerd in Nederland. De roomspray is vrij van allergenen en de geur kalmeert jouw kleintje rond bedtijd. Daarnaast ruiken de producten ook nog eens heerlijk naar een combinatie van rozen, sandelhout en irissen. Om alle nieuwe avonturen te vieren, hebben we super lieve wenskaarten ontworpen. Hier kun je alle wensen en berichten voor de baby of de mama op zetten. Zo wordt het ook nog een eens persoonlijk en origineel kraamcadeau. En wij kunnen zelfs de kaart voor je schrijven en versturen. Onze babylijn heeft genoeg fijne producten voor wanneer je op zoek bent naar een leuk kraamcadeau idee of baby shower gifts! Wij weten bijna zeker dat de baby en de mama blij zullen zijn met het kraamcadeau! Tip: bekijk ook eens onze andere gift sets geschikt voor elke gelegenheid!

Baby

Psst... Er is een nieuwe babylijn in ontwikkeling! Zoek je een product uit de bestaande lijn en staat deze niet online? Ga naar de shop locater en vind een winkel die onze babyproducten verkoopt bij jou in de buurt!
 
The Gift Label babylijn is met veel liefde en zorg ontwikkeld, want onze lieve engeltjes verdienen het allerfijnste! Deze babyproducten zijn vegan en geproduceerd in Nederland. De geur is een heerlijke combinatie van rozen, sandelhout en irissen. Ken je onze baby roomspray al? Die is vrij van allergenen en de geur kalmeert jouw kleintje rond bedtijd. En om alle nieuwe avonturen te vieren, hebben we speciaal voor de babylijn super lieve wenskaarten ontworpen. Do all things with love, baby!