Baby

Koop 2 producten en krijg de derde gratis met code TGLSWEETBABY.

 

The Gift Label babylijn is met veel liefde en zorg ontwikkeld, want onze lieve engeltjes verdienen het allerfijnste! De lichaamsverzorgingsproducten zijn vegan en geproduceerd in Nederland. De geur is een combinatie van rozen, sandelhout en irissen. De roomspray is vrij van allergenen en de geur kalmeert jouw kleintje rond bedtijd. En om alle nieuwe avonturen te vieren, hebben we voor de babylijn super lieve wenskaarten ontworpen. Do all things with love!

  • Geproduceerd in Nederland

    Geproduceerd in Nederland

  • Vegan

    Vegan

  • Vrij van sulfaten en kleurstoffen

    Vrij van sulfaten en kleurstoffen

Originele kraamcadeaus voor jongen en meisje

Kraamcadeaus en babyshower gifts

The Gift Label heeft een speciale Babylijn ontworpen met zoveel fijne baby producten voor jouw eigen kleintje of als leuk baby cadeau voor een soon-to-be-mom of nieuwe mamma. We hebben alleen de beste ingrediënten gebruikt voor deze baby verzorgingsproducten zonder parabenen. Je kan de producten combineren en zo verschillende baby gift sets maken. Het perfecte kraamcadeau! 

De leukste baby cadeaus vrij van parabenen

De originele etiketten maken onze producten het perfecte baby cadeau. De etiketten hebben de leukste illustraties en teksten, zoals Sweet little sunshineof Way too cute. Dat maakt het een extra origineel kraamcadeau! En je kan het zelfs een beetje aanpassen naar een kraamcadeau jongen met Boy Oh Boy of kraamcadeau meisje met New girl in town. 

Deze leuke baby gift (sets) kunnen altijd

De lichaamsverzorgingsproducten zijn vegan en geproduceerd in Nederland. De roomspray is vrij van allergenen en de geur kalmeert jouw kleintje rond bedtijd. En om alle nieuwe avonturen te vieren, hebben we super lieve wenskaarten ontworpen. Onze babylijn heeft genoeg fijne producten wanneer je op zoek bent naar een leuk kraamcadeau idee of baby shower gifts!