Baby roomspray

Deze baby roomspray verfrist de babykamer en doet je denken aan je kleintje. Deze roomspray ruikt niet alleen heerlijk met een vleugje Lily of the valley & Soft Peach, maar het parfum is ook nog eens 100% hypoallergeen.

Roomspray zonder alcohol

 
The Gift Label heeft naast een heerlijke homespray voor in huis nu ook een roomspray binnen onze Babylijn. De baby roomspray is vegan en bevat geen alcohol. Deze baby roomspray houdt de kinderkamer of een andere ruimte in huis lekker fris. De producten van onze babylijn hebben namelijk een frisse, zoete geur gebaseerd op rozen, seringen en sandelhout. Een natuurlijke en lekker ruikende roomspray voor je kleintje en jou!
 

Vegan roomspray, natuurlijke geuren - voor de rust

 
Spray deze natuurlijke luchtverfrisser in de babykamer voor het slapen gaan. De ingrediënten zorgen ervoor dat jouw kleintje wordt gekalmeerd en lekker kan dromen. De flesjes hebben vrolijke printjes en de allerliefste etiketten zoals 'Oh baby you smell so good'. En je kan onze andere verzorgingsproducten van de Babylijn leuk combineren met de babykamer luchtverfrisser. Een fijn cadeautje voor papa’s en mama’s die een goede nachtrust kunnen gebruiken ;-). Let’s stay in bed!