Baby roomspray

Koop 3 producten, met de code TGLSWEETBABY is eentje gratis!

Psst.. Er is een nieuwe babylijn in ontwikkeling! Zoek je een product uit de bestaande lijn en staat deze niet online? Ga naar de shop locater en vind een winkel die onze babyproducten verkoopt bij jou in de buurt!

A sleeping baby is the new "happy hour"! Onze baby roomspray is vegan en bevat geen alcohol. Het helpt de lucht in de kamer fris te houden en kalmeert jouw baby rond bedtijd. De flesjes hebben de allerliefste etiketten. Een fijn cadeautje voor andere pappa’s en mamma’s of voor jouw eigen (b)engeltje. Let’s stay in bed!

  • Geproduceerd in Nederland

    Geproduceerd in Nederland

  • Product bevat geen alcohol

    Product bevat geen alcohol

Roomspray zonder alcohol

 
The Gift Label heeft naast een heerlijke homespray voor in huis nu ook een roomspray binnen onze Babylijn. De baby roomspray is vegan en bevat geen alcohol. Deze baby roomspray houdt de kinderkamer of een andere ruimte in huis lekker fris. De producten van onze babylijn hebben namelijk een frisse, zoete geur gebaseerd op rozen, seringen en sandelhout. Een natuurlijke en lekker ruikende roomspray voor je kleintje en jou!
 

Vegan roomspray, natuurlijke geuren - voor de rust

 
Spray deze natuurlijke luchtverfrisser in de babykamer voor het slapen gaan. De ingrediënten zorgen ervoor dat jouw kleintje wordt gekalmeerd en lekker kan dromen. De flesjes hebben vrolijke printjes en de allerliefste etiketten zoals 'Oh baby you smell so good'. En je kan onze andere verzorgingsproducten van de Babylijn leuk combineren met de babykamer luchtverfrisser. Een fijn cadeautje voor papa’s en mama’s die een goede nachtrust kunnen gebruiken ;-). Let’s stay in bed!