Body mist

Onze body mist is een licht draagbare parfum die je zowel als huid-, haar- en homespray kan gebruiken. Spray away!

De lekkerste body mist van The Gift Label

NIEUW! Mood booster body mist van The Gift Label. Vijf verschillende geuren die ieder passen bij een andere mood. Makkelijke te dragen en betaalbaar, zo kun je gedurende de week wisselen tussen verschillende geuren. Ben je opzoek naar een zoete geur of houd je van een frissere geur? De vijf mood booster body mists hebben voor ieder wat wils. De flesjes hebben een handzaam formaat. Zo past de body mist van The Gift Label makkelijk in je tas. Neem de body mist mee naar werk of naar die spannende eerste date!

Wat is body mist?

Body mist is een licht draagbare parfum die je zowel als huid-, haar- en homespray kan gebruiken. De body mists bestaan uit fijne geuren en kleuren die goed passen bij iedere vrouw. De body mist is verkrijgbaar in frisse, zoete en spicy geuren. Kies de perfecte geur bij jouw mood. Wil je een lekker rust moment? Deze body mist zorgt voor een heerlijk hammam momentje. De pink body mist is de heerlijke zoete geur van de vijf body mist geuren. Maar welke je ook kiest, onze spa luxury body mist is er voor jou!

Waarom is de body mist van The Gift Label de beste?

De body mists zijn vegan, gemaakt in Nederland en de flesjes zijn 100% gerecycled plastic. Een must have voor iedere vrouw en een heerlijk cadeau voor een vriendin. Combineer de verschillende mood booster body mists als een gift set voor iemand van wie je houdt!

Hoe gebruik ik de body mist?

Kies de geur die bij jouw stemming past. De body mist is te gebruiken op het lichaam en haar, meerdere keren per dag. Ook geschikt als linnen- en homespray. Je kunt de body mist dus ook op jouw bed sprayen, wanneer gewenst.

Body mist

5 body mists voor iedere mood! Vijf verschillende geuren die passen bij jouw mood. Wissel van geur gedurende de week of kies jouw favoriet uit. Een must have voor iedere tas of een heerlijk cadeau voor een vriendin. Van zoete tot frisse geuren, spray it until you make it!