Lippenbalsem tube

NIEUW! Onze lippenbalsem tube is zo lekker! Deze plantaardige lippenbalsem is gemaakt van castor olie, zoete amandelolie, cacaoboter en sheaboter. De schattige tube lippenbalsem smaakt naar kaneelbloesem en heeft een handig formaat. Kiss those lips!

 • Vegan

  Vegan

 • Op suikerriet gebaseerde plastic verpakking

  Op suikerriet gebaseerde plastic verpakking

 • Vegetarische olie

  Vegetarische olie

 • Geproduceerd in Nederland

  Geproduceerd in Nederland

De beste en natuurlijke lippenbalsem vind je bij The Gift Label

Hou jij ook zo van zachte lipjes? Oooh onze lippenbalsem is zo fijn! Het is heerlijk zacht voor jouw lippen en verzorgd. Heb je al veel verschillende soorten lippenbalsem geprobeerd? En misschien zelfs al wel een keertje gegoogeld ‘Hoe kan ik zelf lippenbalsem maken?’ Je hoeft niet meer verder te zoeken! Bij The Gift Label hebben we de beste lippenbalsem voor droge lippen. Onze lippenbalsem komen in een schattig blikje of in een handige tube. Beide hebben de leuke prints en teksten die je van The Gift Label kent.

Verzorg je lippen goed met natuurlijke lippenbalsem, handig om mee te nemen

Deze natuurlijke lippenbalsem is gemaakt van wonderolie, zoete amandelolie, cacaoboter en sheaboter. Yummey! Kies jouw favoriete print, tekst en formaat. Ga je voor een klein blikje lippenbalsem of kies je voor de handige tube lippenbalsem? Het is aan jou! Lekker klein verpakte lippenbalsem, daarom neem je het overal gemakkelijk mee naartoe! Je weet het nooit… Om gekust te worden!