Lippenbalsem tube

Er is niets fijner dan zachte lippen, tijd om goed voor ze te zorgen. Kiss those lips!

7 producten

Sorteer
per pagina

Natuurlijke lippenbalsem

Er is niets fijner dan zachte lippen, tijd om goed voor ze te zorgen. Onze natuurlijke lippenbalsem zorgt voor de verzorging die je lippen nodig hebben. Dankzij wonderolie, zoete amandelolie, cacaoboter en sheaboter worden je lippen weer helemaal kissable. Ze voeden en hydrateren je lippen en laten een beschermlaagje achter. Door het schattige formaat van de lippenbalsem tube is het ideaal om mee te nemen in je tas. De designs en quotes zorgen ervoor dat de lippenbalsem tube het ideale cadeautje voor ieder moment. Of gewoon zomaar, omdat je aan iemand denkt!

Vegan lippenbalsem gebruiken

We willen het beste op onze lippen smeren, daarom vinden we het ook belangrijk om met de beste elementen de vegan lippenbalsem tube te creëren. De lippenbalsem tube zit vol met voedende ingrediënten. Daarnaast is de tube gemaakt van plastic op basis van suikerriet. We denken niet alleen aan onze lippen, maar ook aan onze planeet.

Vegan lippenbalsem met een smaak

De hydraterende lippenbalsem tube is niet alleen voedend, maar smaakt ook nog eens geweldig naar cinnamon blossom, a real treat! Kies het design en de quote die jij het leukste vindt en je hebt het ideale cadeautje. Je kunt het natuurlijk ook voor jezelf kopen. Een beetje selfcare doet iedereen goed!

Natuurlijke lippenbalsem bestellen

De vegan lippenbalsem tube is het perfecte geschenk op zichzelf of in een leuk gift setje. Combineer het met een tube handcrème en je hebt een mooi cadeautje, voor zomaar omdat je aan iemand denkt. Kies matching designs of mix quotes en designs. Kies het product die het best past bij de ontvanger of jezelf, dat maakt het cadeau nog persoonlijker. Als je de lippenbalsem tube voor 20:00 uur besteld wordt het dezelfde dag verzonden (ma t/m vrij). Heb je liever dat het cadeau meteen tot bij de ontvanger wordt geleverd? Geen enkel probleem! We kunnen het cadeau voor je inpakken. Hoe leuk is dat?

Lippenbalsem tube

Let’s give the lips what they need. De vegan lippenbalsem tube is het schattigste cadeautje ooit. Het is een plantaardige lippenbalsem die castorolie, zoete amandel, cacaoboter en sheaboter bevat. Kiss those lips! Naast al deze geweldige ingrediënten smaakt het heerlijk naar kaneelbloesem. De tube gemaakt van plastic op basis van suikerriet. Goed voor de lippen, goed voor de planeet.