Gepersonaliseerde cadeaus

NIEUW! Personaliseer een van onze best-sellers zoals de handzeep of hand lotion door een naam toe te voegen, bijvoorbeeld "You rock, Emma". Een extra persoonlijke touch op onze fijnste producten. Hoe leuk is dat?

P.s. Alle gepersonaliseerde producten worden verzonden vanuit een ander magazijn. De verzending duurt hierom iets langer en het is niet mogelijk om deze producten in te laten pakken als cadeautje of een kaart toe te voegen in dezelfde verzending. 

  • Geproduceerd in Nederland

    Geproduceerd in Nederland

  • Fles van 100% gerecycled plastic

    Fles van 100% gerecycled plastic

  • Vegan

    Vegan

Maak je eigen unieke gepersonaliseerde cadeau

The Gift Label heeft een nieuw extraatje bij onze heerlijke producten: gepersonaliseerde cadeaus. Verschillende prints en labels zijn beschikbaar voor originele cadeaus voor haar. Deze persoonlijke cadeaus zijn leuk voor bijvoorbeeld een vriendin! Uiteraard hebben we ook gepersonaliseerde cadeaus voor mannen. Kies een fijn product van The Gift Label collectie en personaliseer deze met een naam of foto. Zo maak je leuke originele cadeaus voor hem en haar.

Bedenk je eigen unieke tekst op het label voor het meest persoonlijke cadeau

Ben je in een creatieve bui? Personaliseer dan nu een uniek cadeau voor een speciale gelegenheid. The Gift Label staat bekend om haar leuke teksten op de labels. Nu is de beurt aan jou! Voeg de naam van hem of haar toe aan een van deze heerlijke cadeaus en personaliseer het cadeau met een foto. Originele cadeaus zijn het allerleukst om te geven en te krijgen!

Unieke cadeaus voor unieke mensen

Originele cadeaus zijn er in overvloed, maar heb je wel eens een echt uniek cadeau gegeven? Een origneel cadeau die je zelf ontwerpt? Speciaal voor die unieke mensen om je heen creëren wij unieke cadeaus. Ontwerp bijvoorbeeld samen met The Gift Label een persoonlijk label voor een handzeep of hand lotion. Meer op zoek naar een cadeau voor thuis? Onze heerlijke geurstokjes zijn ook een optie voor gepersonaliseerde cadeaus! De fijnste producten uit de collectie, maar dan door jouw persoonlijk gemaakt!

Het meest originele cadeau voor je liefste vriendin

We hebben allemaal dierbaren om ons heen, die we graag verrassen met een leuk en lief cadeau! Om die lieve boodschap nog beter over te brengen is het nog leuker om persoonlijke cadeaus te geven. Houdt jouw lieve vriendin van gezelligheid in huis? Geef haar dan een unieke big hug met onze geurstokjes. Kies hiervoor een leuke foto van jullie samen en schrijf een mooie tekst voor op de doos. Zo heb je binnen no time een origineel cadeau voor jouw vriendin!

Een écht persoonlijk cadeau voor hem, die alles al heeft

Zeg nou eens eerlijk, een cadeau uitkiezen voor mannen is hartstikke lastig. Daar schieten wij te hulp! The Gift Label heeft een heerlijke lichaamsverzorgingslijn speciaal voor mannen. De producten uit deze lijn ruiken heerlijk en zijn perfect om te geven als origineel cadeau. Wil een cadeau voor 'Daddy cool' extra persoonlijk maken? Voeg dan een leuke foto toe aan de gift box voor een uniek cadeau!

Gepersonaliseerde gift boxen

De leukste en origineelste gift boxen voor mama en papa! Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor jouw vader of moeder? Of zoek je een origineel cadeau voor jouw lieve vriendin of vriend met baby? The Gift Label heeft speciaal voor alle mama's en papa's een mooie gift box samengesteld met hand- en lichaamsverzorging. Op de labels staan lieve teksten als: 'Best mom' of 'Daddy cool', voeg daarbij een foto toe en je hebt een prachtige gepersonaliseerd cadeau!