Gepersonaliseerde cadeaus

Personaliseer een van onze best-sellers met een persoonlijke touch aan je cadeau. Let's make it personal!

Gepersonaliseerd cadeau

The Gift Label heeft iets bedacht om jouw cadeaus en het geef moment nog persoonlijker te maken. Wij geloven dat wanneer je geeft, je terug krijgt. Met de nieuwe online service personaliseer je gemakkelijk je favoriete body care producten. Verras iemand die het verdient met quotes zoals ‘Hugs and kisses for Louise’ en ‘Mila’s kitchen is for dancing’. Kies je favoriete print voor het gepersonaliseerde cadeau en stel het perfecte cadeau samen voor hem en haar. Met deze optie geef je niet alleen heerlijke longlasting verzorgingsproducten, je draagt ook bij aan een fijne en feestelijke sfeer in huis. Keep the giving going!

Gepersonaliseerde cadeaus

Ben je in een creatieve bui? Je kunt onze meest geliefde handzeep en handlotion nu zelf personaliseren om het perfecte cadeau te creëren. Verspreid heerlijke geuren van raspberry en tuberrose. De well known hand care producten ruiken naar onze signature geur kumquat & bourbon vanilla. Het persoonlijke bericht staat voor je klaar, jij hoeft alleen nog maar een naam toe te voegen. Een extra persoonlijke touch op onze fijnste producten. Hoe leuk is dat? De hand lotion en handzeep bevatten alleen de beste producten voor jouw huid en die van je geliefden. Zo bevat de hand lotion macadamia olie en shea butter. Alle producten binnen onze collecties zijn vegan, ook deze gepersonaliseerde cadeaus. Daarnaast is de verpakking gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Gepersonaliseerde geschenken: origineel en persoonlijk

The Gift Label is elke dag bezig met het designen van nieuwe en verassende producten. Deze producten zijn niet alleen fijn voor jou en je geliefden, maar ook voor de wereld. Alle producten van The Gift Label zijn vegan en geproduceerd in Nederland. De verpakking die jij personaliseert is gemaakt van 100% gerecycled plastic. De ingrediënten van de producten zijn met zorg geselecteerd. Zo bevat de handlotion sheaboter, macadamia-olie en hazelnootolie. Combineer je gepersonaliseerde geschenk met een van jouw favoriete home fragrances om het nog origineler en persoonlijker te maken. Door producten te mixen en matchen creëer je een warme en fijne sfeer in huis.

Gepersonaliseerde cadeaus bestellen

Je kunt producten van The Gift Label online personaliseren. Omdat het label speciaal word designed duurt de verzending langer dan andere producten. Wanneer je een cadeau voor 20:00 besteld, ontvang je het gepersonaliseerde cadeau binnen twee tot drie dagen. Maak iemands dag leuker met een last-minute luxe geschenk met een extra speciaal design. Verras iemand waarvan je houd met een heerlijk ruikend en persoonlijk product. Be the best gift giver ever!