Cadeaus onder €20

Bij The Gift Label hebben we diverse cadeau opties onder de 20 euro. Zo kan je iemand verrassen met een kleinigheidje. Een cadeau hoeft namelijk niet altijd groots te zijn om indruk mee te maken.

Producten 1-36 van 94

Sorteer
per pagina

Cadeaus onder 20 euro

Bij The Gift Label hebben we diverse cadeau opties onder de 20 euro. Zo kan je iemand verrassen met een kleinigheidje. Een cadeau hoeft namelijk niet altijd groots te zijn om indruk mee te maken. Het gaat soms om de kleine dingen en momenten waarmee je kan laten zien dat je aan iemand denkt. Ontdek alle mogelijkheden met cadeaus onder de 20 euro en maak het geef-moment memorabel!

Cadeaus voor haar 20 euro

Wil je iemand een mooi gebaar geven en laten weten dat je aan haar denkt? De geurkaarsen in blik zijn daar perfect voor. Met fijne quotes en prints kan je iemand een goed gevoel geven, elke keer weer als de kaars wordt aangestoken. Meer in to skincare? We hebben fijne handcreme tubes en lipbalm tubes voor on the go. Leuk om te geven in dezelfde print of juist om te mixen en matchen.

Giftbox voor haar 20 euro

Wist je dat je ook giftboxen voor onder de €20 hebt bij The Gift Label? Dit maakt het geven van een cadeau nóg makkelijker. Ga voor een reisset of sweet surprise box in een speciale print, deze zijn gevuld met mini’s. Handig voor in je badkamer of voor op reis. Zo is de set Love you long time een echtwe aanrader.

Cadeaus voor hem 20 euro

Natuurlijk zijn er ook voldoende cadeaus voor hem onder de 20 euro. De herenverzorging van The Gift Label is divers en past voor elk budget. Wil je wat kleins geven? Dan is de douchegel hier perfect voor. Pak je liever wat meer uit? Dan kan je het beste gaan voor de pouch gevuld met scheerschuim en doucheschuim. Deze komt in een leuke verpakking met print en is ideaal als cadeau.

Vegan cadeaus onder de 20 euro

Iemand verrassen met een cadeau is niet alleen superleuk om te doen, maar ook kan je ook voldoening geven. De lichaamsverzorging van The Gift Label is helemaal vegan en zelfs in Nederland geproduceerd. Zo kies je voor een duurzaam cadeau en draag je ook je steentje bij aan een betere wereld, wel zo fijn.

Cadeaus onder de 30 euro en 50 euro

Als je liever een cadeau zoekt voor een ander budget kan dat natuurlijk ook. Zo hebben we diverse cadeaus voor onder de 30 euro en onder de 50 euro. Zo is er voor ieder wat wils.

 

Met deze tips moet het je zeker lukken om een cadeau onder de 20 euro te scoren. Bestel voor 20.00 uur en het wordt dezelfde dag nog verzonden. Kies voor gratis confetti of een gratis kaartje om het cadeau compleet te maken en maak inruk met jouw cadeau.