Giftset

 We willen jou inspireren om een mooi cadeau aan iemand te geven. Met onze giftsets zit je altijd goed.

9 producten

Sorteer
per pagina

Gift set

We willen jou inspireren om een mooi cadeau aan iemand te geven. Een cadeau waar iemand echt blij mee is en een fijn gevoel van krijgt. We hebben geprobeerd je te helpen door verschillende soorten giftsets samen te stellen. Binnen onze collectie hebben we naar de diverse categorien gekeken en zo een mooie combinatie gemaakt met producten en quotes die voor dat geefmoment geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan een geschenkset voor iemand die een housewarming geeft. Of een mooie giftset voor een jarige job. Voor elk moment dat gevierd kan worden, hebben wij de perfecte geschenkset ontworpen.

Gift set: gevuld met heerlijke producten

Deze gift sets zijn gevuld met heerlijke producten uit verschillende collecties. We hebben heerlijke lichaamsverzorging gecombineerd met fijne geurkaarsen, voor een echt moment voor jezelf. Of een leuke gift set speciaal voor heren met mooie prints. Maar ook geschenksets voor de hele familie of love birds die net getrouwd zijn. De producten zijn vegan en geproduceerd in Nederland. De flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en de tubes van suikerriet. Zo proberen we giftsets te maken die goed zijn voor jou en voor de natuur. 

Beauty gift set

Wil je iemand echt even in het zonnetje zetten? Wil je iemand een cadeau geven dat echt voor henzelf is? Bekijk dan onze beauty gift sets. Hierin zitten heerlijke, vegan producten die jouw lichaam verzorgen en je laten stralen. Je kan een toepasselijk quote uitkiezen en een design dat volgens jou gewaardeerd wordt door de ontvanger. Zo maak je deze beauty giftsets extra speciaal en persoonlijk.

Gift set bestellen 

Via onze website kan je giftset bestellen. Doe je dit voor 20:00 dan wordt de giftset de volgende dag al bezorgd bij jou thuis of bij de ontvanger. Zo kan je iemand last minute verrassen, juist op momenten dat hij of zij het even extra kan gebruiken. Of wanneer je kalender jou in de steek heeft gelaten. Verras iemand met heerlijke verzorgingsproducten en huisgeuren om een bijzondere manier. 

Gift set mooi ingepakt 

En we zouden The Gift Label niet zijn als we het cadeau niet feestelijk voor je zouden inpakken. Jouw zelfgekozen giftset wordt in een mooie doos ingepakt met vloeipapier en confetti. De strik om het pakket zorgt ervoor dat de ontvanger echt iets kan uitpakken. Je kan bij de aankoop een zelfgeschreven tekst achterlaten die wij voor je op de kaart zetten. Zo maak je jouw geschenkset heel persoonlijk en bijzonder.

Gift set

De beste cadeaus zijn de cadeaus die je geeft! Met onze giftsets kun je elk moment feestelijk vieren. Deze sets bevatten heerlijke producten en een wenskaart uit onze collectie. Laat een leuk berichtje achter voor op de kaart. Zo wordt jouw cadeau nog persoonlijker! De producten zijn beschermd en ingepakt in vloeipapier. De feestelijke doos is versierd met een strik zodat het een feestje is om uit te pakken! Je kunt zelfs confetti toevoegen, want zeg nou zelf... het leven is altijd leuker met confetti!

*Het is niet nodig om in de check out extra cadeaupapier te kiezen, want dit product wordt al heel mooi voor je ingepakt.

P.s. Het is niet mogelijk om emojis toe te voegen aan jouw bericht.