Haarverzorging

Natuurlijke haarverzorging

Onze haarverzorgingslijn heeft een heerlijke shampoo en conditioner. De verzorgende ingrediënten zijn de perfecte match voor gezond haar. Combineer de shampoo met onze nieuwe conditioner voor het beste resultaat. Deze vegan haarverzorging ruikt heerlijk naar mandarijn & muskus en de designs van de shampoo en conditioner matchen met onze lichaamsverzorgingslijn. Maak jouw doucheritueel compleet met natuurlijke haarverzorging van The Gift Label.

Haarproducten zonder siliconen en sulfaten

Onze vegan shampoo en conditioner bevat macadamia olie en Argan olie met vitamine E en omega 6 en 9. De macadamia olie en Argan olie met vitamine E zijn essentiële natuurlijke ingrediënten voor gezond haar. Deze haarproducten zonder siliconen en sulfaten is parabeenvrij. Deze natuurlijker haarverzorging bevat vitamines en mineralen die jouw haar een natuurlijke glans geven. De flessen bevatten 500ml en zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Natuurlijke haarverzorging bestellen

Deze natuurlijke haarverzorging kan je online bestellen. Doe dit voor 20:00 uur en jouw bestelling wordt de volgende dag bezorgd. Natuurlijk haarverzorging bestellen gaat dus gemakkelijk en is ook nog eens heel erg leuk. Kies de quote en het design die jou aanspreken, zodat je elke dag een vrolijk gevoel krijgt bij het zien ervan in jouw badkamer. Je kan er een verzorgend product uit onze lichaamsverzorgingslijn bij bestellen of één van onze heerlijke home fragrances als je jezelf extra wil verwennen.

 Natuurlijke haarverzorging: ook leuk als kado

Deze natuurlijke haarverzorging is ook ideaal als cadeau. Geef iemand die het verdient een goede haardag door hen te verrassen met een haarverzorging giftset. Je kan deze natuurlijke haarverzorgingsproducten ook combineren met andere producten van onze bodycare lijn. Maak een heerlijke combinatie van verschillende items of kies één van onze gift sets met haarproducten erin. Verwen iemand die het verdient door heerlijke producten te kopen die goed zijn voor jou en de natuur. Kies de quote en design die jouw cadeau persoonlijk maken. Je kan het cadeau rechtstreeks bij de ontvanger afleveren om hem of haar te verrassen. We pakken het product feestelijk voor je in en je kan een kaartje schrijven met een leuke boodschap.

Haarverzorging

Nieuw in onze collection: haarverzorging met shampoo en conditioner. Geef iemand een fantastische haardag! De verzorgende ingrediënten zoals macadamia olie en Argan olie met vitamine E zijn de perfecte match voor gezond haar. Combineer de haarverzorgingsproducten voor het beste resultaat. Yay, sterker haar! Ook leuk: het prachtige design matcht met de lichaamsverzorging, maak jouw doucheritueel compleet!