Shampoo

Nieuw in onze collection: shampoo en conditioner. Geef iemand een fantastische haardag! Deze verzorgende shampoo geeft jouw haar een vitamine boost en maakt het sterker dan ooit. De macadamia olie en Argan olie met vitamine E zijn essentiele natuurlijke ingrediënten voor gezond haar. Combineer de shampoo met onze nieuwe conditioner voor het beste resultaat. Ook leuk: het prachtige design matcht met de lichaamsverzorging, maak jouw spa moment compleet!

 • Vegan

  Vegan

 • Bevat Argan olie en vitamin E

  Bevat Argan olie en vitamin E

 • Parabenen vrij

  Parabenen vrij

 • Vrij van sulfaten en kleurstoffen

  Vrij van sulfaten en kleurstoffen

 • Fles van 100% gerecycled plastic

  Fles van 100% gerecycled plastic

 • Geproduceerd in Nederland

  Geproduceerd in Nederland

De leukste shampoo, biologisch zonder sls

Nieuw in onze collectie, natuurlijke shampoo en conditioner voor prachtig glanzende lokken. De shampoo en conditioner zijn vegan, zoals je van ons gewend bent en de flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Deze biologische shampoo is zonder siliconen, sulfaten en parabenen, wat betekend dat het een natuurlijke haarverzorging is. De rijk verzorgende formule bevat macadamia olie en Argan olie met vitamine E en omega 6 en 9 voor sterker en glanzend haar. De shampoo heeft drie verschillende designs met bijpassende quote. 'It's SHOW(er) time' met een feestje in de douche, of geef 'You are fabulous' aan een lieve vriendin die opzoek is naar een neutral shampoo zonder sulfaten. Vergeet niet to 'Rock this day' en maak jouw haarverzorging compleet met onze natuurlijke conditioner en shampoo zonder sulfaten.

Natuurlijke shampoo zonder sulfaten en parabenen

Nooit meer zelf shampoo maken met de beste shampoo van The Gift Label. Deze natuurlijke en sulfaatvrije shampoo bevat geen siliconen en parabenen. De shampoo en conditioner met macadamia olie en Argan olie zorgen voor natuurlijk sterk en glanzend haar. Een shampoo zonder parabenen en sulfaatvrije shampoo zorgt voor een natuurlijke glans en structuur van het haar. Begin je met met een shampoo zonder sulfaten en parabenen? Het is even wennen, jouw haar zal eerst misschien wat droog aanvoelen, maar na een paar weken is het haar gewend aan de natuurlijke haarverzorging en wil het niets anders meer dan de beste shampoo!

Shampoo voor een gevoelige hoofdhuid

Wat doet een shampoo zonder sulfaten? Deze is milder voor de hoofdhuid en zorgt er voor dat jouw natuurlijke olie op de hoofdhuid in takt blijft. Shampoo zonder sulfaten schuimt minder, wat in eerste instantie een beetje gek voelt, want schuim maakt schoon denk je. Zeepproducten met sulfaten zorgen juist dat iets té schoon wordt. Een goede shampoo is dus altijd een sulfaatvrije shampoo. Veel krullen shampoo's zijn shampoo zonder sulfaten en parabenen. Deze haarstructuur en hoofdhuid hebben vaak een shampoo nodig voor de gevoelige hoofdhuid, omdat deze vaak droger is. De natuurlijke ingrediënten in onze vegan shampoo en conditioner helpen jouw haar en hoofdhuid in balans te houden. De macadamia olie en Argan olie voeden het haar, maken het haar sterker en geven jouw mooie lokken weer glans.