Conditioner

We willen niet alleen het beste voor je lichaam, maar ook voor je haar. Verzorg je haar met onze vegan conditioner voor een glanzend resultaat.

Natuurlijke conditioner

Deze natuurlijke conditioner geeft jouw haar een vitamine boost. Het bevat macademia olie en argon olie en daarnaast vitamine E en omega 6 en 9. De formule van deze verzorgende ingrediënten is essentieel voor gezond haar. Naast dat deze natuurlijke conditioner goed is voor jou, ruikt het ook nog eens heerlijk naar Mandarijn Muskus. Deze conditioner is perfect te combineren met onze verzorgende en vegan shampoo. Niet alleen de design matchen met elkaar, de ingrediënten en geur doen dat ook. Zo kan je jouw haar verzorgen op een natuurlijke manier en tegelijkertijd een extra vrolijke sfeer creëren in de douche. Deze natuurlijke conditioner en shampoo zijn ook perfect als verzorgend en feestelijk cadeau.

Vegan conditioner

Deze vegan conditioner is gemaakt met veel zorg. Deze vegan conditioner is milder voor de hoofdhuid en zorgt ervoor dat jouw natuurlijke olie op de hoofdhuid in takt blijft. Een goede conditioner is dus altijd een sulfaatvrije conditioner. De natuurlijke ingrediënten in onze vegan conditioner helpen jouw haar en hoofdhuid in balans te houden.

Sulfaatvrije conditioner

Deze natuurlijke en sulfaatvrije conditioner bevat geen siliconen en parabenen. De sulfaatvrije conditioner met macadamia olie en Argan olie zorgt voor natuurlijk sterk haar. Een sulfaatvrije conditioner zorgt voor een natuurlijke glans en structuur van het haar. Begin je net met een sulfaatvrije conditioner dan is het even wennen. Jouw haar zal eerst misschien wat droog aanvoelen, maar na een paar weken is het haar gewend aan de natuurlijke verzorging van de sulfaatvrije conditioner en wil het niets anders meer.

Conditioner zonder siliconen

Deze conditioner zonder siliconen is niet alleen heel goed voor het haar, het mooie design waarin het komt kan ook iets toevoegen aan de styling van jouw badkamer. De prints matchen met onze shampoo en andere bodycare verzorgingsproducten. Zo kan je ervoor kiezen om alles te matchen of je gaat voor verschillende designs. Geniet onder de douche van uplifting quotes op de etiketten. Je kan onze verschillende hair & bodycare producten op allerlei manieren met elkaar combineren. Maak een heerlijke combinatie met deze vegan conditioner en andere items of kies één van de hair & bodycare pakketten. Zo heb je een mooi setje in jouw badkamer staan.

Conditioner: ook leuk als cadeau

Deze vegan conditioner is ook leuk als cadeau aan iemand die het verdient. Verwen jezelf of iemand anders met een vegan conditioner in een feestelijk bodycare pakket dat goed is voor jou en de natuur. Bestel een vegan conditioner vóór 20:00 uur en krijg het de volgende dag bezorgd. Of laat het cadeau rechtstreeks bij de ontvanger afleveren om hem of haar te verrassen. We pakken het product feestelijk voor je in en je kan een kaartje schrijven met een leuke boodschap.

Conditioner

Nieuw in onze collection: shampoo en conditioner. Geef iemand een fantastische haardag! Deze verzorgende conditioner geeft jouw haar een vitamine boost en maakt het sterker dan ooit. De macadamia olie en Argan olie met vitamine E zijn essentiele natuurlijke ingredienten voor gezond haar. Combineer de conditioner met onze nieuwe shampoo voor het beste resultaat. Ook leuk: het prachtige design matcht met de lichaamsverzorging, maak jouw douche ritueel compleet!