Handverzorging

Every day is a fresh start!

Onze vegan handverzorgingsproducten hebben vrolijke etiketten waardoor je lekker wil dansen in de ochtend, in de middag en wie weet ook nog in de avond! As long as you are happy, who cares!

  • Geproduceerd in Nederland

    Geproduceerd in Nederland

  • Fles van 100% gerecycled plastic

    Fles van 100% gerecycled plastic

  • Vegan

    Vegan

Hippe, neutrale handzeep

Met de wisseling van de seizoenen en tussen het werken, koken en wassen door wil je ervoor zorgen dat je zachte handen blijft houden. Het is dan ook erg belangrijk om goed voor je handen te zorgen! Ze zijn er namelijk altijd voor ons, wanneer we ze nodig hebben!

Handzeep pompje

Met de Gift Label handverzorging kan je tijdens het handen wassen genieten van heerlijke geuren. De vrolijke prints op de handzeep flessen maken hier een feestje van! Een dubbel geluksmomentje! En wanneer je last hebt van droge handen of wanneer je een verwenmomentje nodig hebt, gebruik dan onze heerlijke handcrème want daarmee zal je extra mooie handen krijgen.

Natuurlijke, neutrale handzeep zonder sls

Beide producten van onze handverzorging worden geproduceerd in Nederland en onze flessen bestaan uit 100% gerecycled plastic. De handzeep en hancrème zijn ook leuk om als giftbox cadeau te geven aan iemand anders die zachte handen verdient. De labels met leuke teksten zoals: ''Be wild stay fresh'' of ''Sweet for my sweet, sugar for my honey'' brengen een leuke boodschap aan jouw vriend of vriendin.