Handverzorging

Every day is a fresh start!

Onze vegan handverzorgingsproducten hebben vrolijke etiketten waardoor je lekker wil dansen in de ochtend, in de middag en wie weet ook nog in de avond! As long as you are happy, who cares!

 • Vegan

  Vegan

 • Fles van 100% gerecycled plastic

  Fles van 100% gerecycled plastic

 • Vrij van sulfaten en kleurstoffen

  Vrij van sulfaten en kleurstoffen

 • Geproduceerd in Nederland

  Geproduceerd in Nederland

 1. We've got your back box - hand & body care
  Speciale prijs € 40,00 Normale prijs € 79,91
 2. Gift set - Let's show some appreciation
  Speciale prijs € 25,98 Normale prijs € 38,97
 3. Gift set - Hi tiger, time for selfies!
  Speciale prijs € 25,98 Normale prijs € 38,97

Handverzorging voor droge handen

Met de wisseling van de seizoenen en tussen het werken, koken en wassen door wil je ervoor zorgen dat je zachte handen blijft houden. Mooie handen zijn jouw visitekaartje, het is dan ook erg belangrijk om goed voor je handen te zorgen! Ze zijn er altijd voor ons, wanneer we ze nodig hebben! Smeer jouw handen dus altijd in met een verzorgende handcrème.

Handen verzorgen voor zachte handen

Met The Gift Label handverzorging kan je tijdens het handen wassen genieten van heerlijke geuren. Onze handverzorging ruikt naar kumquat & bourbon vanille, een geur waar je de hele dag van kan genieten. De vrolijke prints op de handzeep en handcrème flessen maken hier een feestje van! Een dubbel geluksmomentje! Last van droge handen of een verwenmomentje nodig? Gebruik dan onze heerlijke handcrème, daarmee zal je extra mooie handen krijgen. The Gift Label handcrème komt in verschillende maten. We hebben heerlijke ultra-rich handcrème voor een extra verzorgend effect, een mooie handcrème fles en een handcrème tube die handig is om mee te nemen.

Handverzorging gift sets

De producten uit onze handverzorgingslijn worden geproduceerd in Nederland en onze flessen bestaan uit 100% gerecycled plastic. The Gift Label is voor een betere wereld, want naast de gerecyclde flessen zijn onze handverzorgingsproducten proefdiervrij en vegan. De handzeep en hancrème zijn ook leuk om als giftbox cadeau te geven aan iemand anders die zachte handen verdient. De labels met leuke teksten brengen een leuke boodschap aan jouw vriend of vriendin. The art of giving!