Handverzorging

Every day is a fresh start! Onze vegan handverzorgingsproducten hebben vrolijke etiketten waardoor je lekker wil dansen in de ochtend, in de middag en wie weet ook nog in de avond! As long as you are happy, who cares!

 • Geproduceerd in Nederland

  Geproduceerd in Nederland

 • Fles van 100% gerecycled plastic

  Fles van 100% gerecycled plastic

 1. Hand Soap 500 ml - Merci SS20
  New
 2. Hand cream tube - You rock
  New
 3. Hand cream tube - Warm Hug
  New
 4. Hand cream tube - Merci
  New
 5. Hand cream tube - Ciao Bella
  New
 6. Hand cream tube - Blow a kiss
  New
 7. Hand Soap - Ciao Bella
  New
 8. Tube Handcrème - Warm hug
 9. Tube Handcrème - Ready set love
 10. Tube Handcrème - You are awesome
 11. Tube Handcrème - Rock this day
 12. Tube Handcrème - Hugs and kisses

Met de wisseling van de seizoenen en tussen het werken, koken en wassen door wil je ervoor zorgen dat je zachte handen blijft houden. Het is dan ook erg belangrijk om goed voor je handen te zorgen! Ze zijn er namelijk altijd voor ons, wanneer we ze nodig hebben! 

Met de Gift Label handverzorging kan je tijdens het handen wassen genieten van heerlijke geuren. De vrolijke prints op de handzeep flessen maken hier een feestje van! Een dubbel geluksmomentje! En wanneer je last hebt van droge handen of wanneer je een verwenmomentje nodig hebt, gebruik dan onze heerlijke handcrème want daarmee zal je extra mooie handen krijgen. 

Beide producten van onze handverzorging worden geproduceerd in Nederland en onze flessen bestaan uit 100% gerecycled plastic. De handzeep en hancrème zijn ook leuk om als giftbox cadeau te geven aan iemand anders die zachte handen verdient. De labels met leuke teksten zoals: ''Be wild stay fresh'' of ''Sweet for my sweet, sugar for my honey'' brengen een leuke boodschap aan jouw vriend of vriendin.