Afwasmiddel

Ons biologisch afbreekbare afwasmiddel maakt niet alleen goed schoon, maar ruikt ook heerlijk.
Creëer een luxe look & feel in je keuken.

13 producten

Sorteer
per pagina

LUXE AFWASMIDDEL

Dit luxe afwasmiddel is meer dan alleen maar een afwasmiddel. Door de mooie etiketten kan het iets toevoegen aan de styling van jouw aanrecht. Je hoeft dus niet meer afwasmiddel in een lelijke fles op het keukenblad te zetten. Koop dit luxe afwasmiddel van The Gift Label en geef een extra touch aan de sfeer in jouw keuken. Naast een mooie styling kan dit luxe afwasmiddel nog meer toevoegen aan jouw huis. De geur Sandelhout & Vijg vult jouw keuken met een heerlijke geurtonen. Het afwasmiddel maakt goed schoon, maar zorgt er tegelijkertijd voor dat jij kan genieten bij het doen van de afwas. Daarnaast kan je met dit luxe afwasmiddel ook het keukenblad af doen om vieze vlekken en plakkerige plekjes te verwijderen.

 

VEGAN AFWASMIDDEL

Wellicht is afwasmiddel niet het eerste waar je aan denkt als je iemand een cadeautje wil geven. Dit luxe afwasmiddel van The Gift Label is echter het perfecte cadeau. Door het mooie desing met uniek prints en leuke tekst op het etiket kan je iemand een fijn gevoel geven. Elke keer weer opnieuw wanneer hij of zij dit luxe afwasmiddel gebruikt in de keuken. Zo geef je iemand een cadeau met een boodschap dat ook nog eens heel fijn is in gebruik. Er zijn verschillende designs te kiezen, zodat je jouw cadeau nog persoonlijker kan maken.

 

BIOLOGISCH AFBREEKBAAR AFWASMIDDEL

We proberen bij The Gift Label producten te maken die goed zijn voor jou en voor de natuur. Dit biologisch afbreekbare afwasmiddel is vegan en vrij van sulfaten en kleurstoffen. De flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, zodat we op die manier onze footprint kleiner kunnen maken. De ingrediënten kiezen we zorgvuldig uit en proberen hierbij zo min mogelijk schade aan de wereld te brengen. Zo kan jij op je gemak gebruik maken van onze producten.

 

AFWASMIDDEL POMPJE

Het afwasmiddel pompje zorgt ervoor dat jij precies de goede hoeveelheid afwasmiddel krijgt met één keer drukken. Zo hoef je geen afwasmiddel te verspillen en kan je op een duurzame manier gebruik maken van dit product.

 

AFWASMIDDEL BESTELLEN

Je kan onze verschillende hand care en keuken producten op allerlei manieren met elkaar combineren. Maak een heerlijke combinatie van verschillende items of kies één van de keuken gift sets. Verwen jezelf of iemand anders die het verdient met dit feestelijke biologisch afwasmiddel dat goed is voor jou en de natuur. Bestel een cadeau vóór 20:00 uur en krijg het de volgende dag bezorgd. Of laat het biologisch afwasmiddel rechtstreeks bij de ontvanger afleveren om hem of haar te verrassen. We pakken het product feestelijk voor je in en je kan een kaartje schrijven met een leuke boodschap.

 

AFWASMIDDEL

The dishes are looking at me dirty again... Reminder voor jezelf: deze flessen met heerlijk afwasmiddel en vrolijke etiketten dienen niet alleen ter decoratie. De zeep ruikt veel te lekker, dus vergeet het niet te gebruiken en maak je klaar voor het volgende dinertje. Meals and memories are made here! Enjoy life, it's delicious.