Handzeep

Onze handen hebben nooit een dagje vrij, dus behandel ze met liefde! Onze handzeep is vegan en ruikt zo lekker naar kumquat & bourbon vanille. Life is sweet! Onze flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en je kan de leuke etiketten combineren met die van onze handcrèmes of andere producten. Do what makes your soul shine! High five, babes.

 • Geproduceerd in Nederland

  Geproduceerd in Nederland

 • Fles van 100% gerecycled plastic

  Fles van 100% gerecycled plastic

 • Vegan

  Vegan

 • Vrij van sulfaten en kleurstoffen

  Vrij van sulfaten en kleurstoffen

Hippe, neutrale handzeep

The Gift Label handzeep is een handverzorgingsproduct dat verkrijgbaar is in kumquat & bourbon vanille geur. Deze handzeep met pompje ruikt heerlijk en is ook nog eens vegan! Daarnaast is deze handzeep vrij van sulfaten en kleurstoffen. Deze neutrale handzeep wordt geproduceerd in Nederland.

Handzeep pompje

Naast de heerlijke geur, heeft deze handzeep iets unieks! Het handzeep pompje heeft verschillende kleurrijke etiketten met de leukste teksten, zoals You Rock, Thank you, Big hug en Love en is daarmee echt een toevoeging aan jouw interieur. Zo kun je makkelijk variëren met de verschillende stijlen in jouw huis en inspelen op bijvoorbeeld de feestdagen!

Natuurlijke, neutrale handzeep zonder sls

De handzeep is verkrijgbaar in 500 ml, perfect ook als navulling. Mocht je nou heel erg blij worden van deze handzeep, dan is er goed nieuws! The Gift Label heeft namelijk ook een hele lekkere handcrème. De handcrème wordt in allerlei feestelijke flessen verkocht, waardoor je leuke combinaties kan maken voor in de keuken of badkamer. De flessen van de handverzorgingslijn van The Gift Label zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic.