Geurkaars in blik

Op zoek naar een housewarming cadeau of een gezellige vibe om vriendschap te vieren? Misschien is het wel tijd voor spa time in de badkamer! Onze mooi ontworpen kaarsen hebben heerlijke geuren en inspirerende quotes, zoals You Rock of You are awesome. Deze kleine kaarsen in blik zijn verkrijgbaar in de geuren jasmine vanilla, fresh cotton en firewood. Happy people spread the love! And candles!

 • 100% essentiële sojaolie

  100% essentiële sojaolie

 • Pure extracten

  Pure extracten

 • 24 branduren

  24 branduren

 • Vegan

  Vegan

 1. Geurkaars in blik - Big hug
  € 8,99
 2. Geurkaars in blik - You are awesome
  € 8,99
 3. Maak het compleet met

  Grote geurkaars in blik

 4. Geurkaars in blik - Warm hug
  € 8,99
 5. Geurkaars in blik - Keep shining please
  € 8,99
 6. Geurkaars in blik - Hugs and kisses
  € 8,99
 7. Geurkaars in blik - You rock my world
  € 8,99

Geurkaarsjes in blik

Hoe leuk zijn deze geurkaarsjes in blik? Ze zorgen niet alleen voor een heerlijk frisse geur in jouw huis, maar ook voor een hoop gezelligheid!

Luxe geurkaarsjes in blik

Onze luxe kleine kaarsjes in blik ruiken niet alleen heel lekker, maar zien er dankzij hun vrolijke designs ook nog eens heel leuk uit. Je kan kiezen uit de geuren: kampvuur, fris katoen of jasmijn vanille. De kleine geurkaarsjes zijn ook erg leuk om te combineren met de grote geurkaarsen in blik, of andere leuke producten uit onze fijne collectie.

Geef een geurkaarsje met persoonlijke boodschap cadeau!

Wil je een speciaal iemand verassen? Geef een geurkaarsje met persoonlijke boodschap cadeau! De kleine geurkaarsjes zijn leuk om te kopen voor jezelf, maar misschien nog wel leuker om cadeau te doen. En zeg nou zelf… wie wordt er niet gelukkig van kaarsjes? Keep the giving going!