Geurstokjes

Gebruik onze geurstokjes om het lekker te laten ruiken in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. It's up to you!

17 producten

Sorteer
per pagina

Geurstokjes

De home fragrances lijn van The Gift Label heeft naast room spray ook heerlijke geurstokjes. Gebruik onze geurstokjes om het lekker te laten ruiken in de woonkamer, slaapkamer of badkamer. Deze vegan geurstokjes worden geproduceerd in Nederland en de flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Je kan in de collectie uit verschillende designs kiezen met uplifting quotes. Een heerlijk product voor jezelf of als cadeau aan iemand anders en ook leuk om te combineren met één van onze andere producten uit de home fragrance lijn. Met deze geurstokjes kan je een fijne geurbeleving in huis creëren en tegelijkertijd iets toevoegen aan de inrichting.


Luxe geurstokjes


Deze geurstokjes worden gemaakt met veel zorg en mooie materialen. De designs van deze geurstokjes zijn door ons in-house ontworpen. Zo kan je luxe geurstokjes cadeau geven die een exclusief gevoel geven aan een ruimte. Deze geurstokjes zijn verkrijgbaar in de geur Pomelo & Black pepper. Kies de geur die het beste bij jou past. Je kan de geurstokjes ook combineren met onze roomspray die in dezelfde geuren verkrijgbaar is.


Hippe designs


De designs zijn stijlvol en de quotes op de etiketten kunnen extra betekenis geven aan jouw cadeautje.Kies een print en een quote die de boodschap goed overbrengen. Zo kan je iemand een heerlijke geur cadeau doen in een mooie verpakking. Deze geurstokjes met hippe designs blijven lang ruiken en gaan naar onze mening niet vervelen. Jouw huis wordt gevuld met heerlijke geuren en de geurstokjes zien er zo leuk uit. Een duurzaam cadeau dat met veel liefde is geproduceerd voor jou en het perfecte cadeautje om lang bij iemand in huis te hebben staan. 


Geurstokjes kopen


Je kan deze geurstokjes combineren met andere producten van onze home fragrance lijn. Maak een heerlijke combinatie van verschillende items of kies één van onze giftset met geurstokjes erin. Verwen jezelf of iemand anders die het verdient door heerlijke geurstokjes te kopen die goed zijn voor jou en de natuur. Je kan de geurstokjes kopen vóór 20:00 uur en dan krijg je het cadeau de volgende dag bezorgd. Of laat het rechtstreeks bij de ontvanger afleveren om hem of haar te verrassen. We pakken het product feestelijk voor je in en je kan een kaartje schrijven met een leuke boodschap.

Geurstokjes


Make this scent last forever! Deze geurstokjes vullen jouw huis met de heerlijke geur pomelo & black pepper. Ze zien er ook nog eens heel erg knus uit met zulke lieve labels. Onze vegan geurstokjes zijn geproduceerd in Nederland en de flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Let's make it smell like love, mon amour!