Homespray

Let's design a life we love! Onze homesprays ruiken niet alleen heel erg lekker, ze zien er ook nog eens super leuk uit. De designs hebben uplifting en lieve quotes. Send big hugs! Een perfect cadeau voor jezelf of iemand anders die het verdient!

 • Vegan

  Vegan

 • Fles van 100% gerecycled plastic

  Fles van 100% gerecycled plastic

 • Geproduceerd in Nederland

  Geproduceerd in Nederland

 1. Maak het compleet met

  Geurstokjes

 2. Homespray - Stay Fabulous
  € 19,99
 3. Homespray - Warm hug
  € 19,99

Natuurlijke luchverfrisser

The Gift Label heeft speciaal voor jou een heerlijke huis luchtverfrisser ontwikkeld. Deze natuurlijke luchtverfrisser zorgt voor een heerlijke geur bij jou in huis; in de woonkamer, badkamer en keuken. Het geeft een frisse geur voor in huis. Laat jouw huis lekker ruiken met de homespray van The Gift Label!

Luchtverfrisser voor de woonkamer

Onze homespray is beschikbaar in de geuren fris katoen en jasmijn vanille. De flessen van de luchtverfrisser worden van gerecycled plastic gemaakt en geproduceerd in Nederland. De 500 ml flessen van de luchtverfrisser hebben gezellige funky labels. Dit geeft een extra cozy sfeer en lekkere geur in huis aan jouw eigen plekkie. Spray er lekker op los!

Luchtverfrisser badkamer

Je moet er wel even je best voor doen, want dit is geen elektrische luchtverfrisser of automatische luchtverfrisser. Fijn hè, zo kan je precies zelf bepalen wanneer je het huis weer even wil verwennen. Spray met de heerlijke luchtverfrisser wanneer je in het weekend lekker lang in bed kan blijven liggen. Of als er vrienden langskomen voor de borrel, vul het huis met Damn good vibes! Deze flessen luchtverfrisser zijn te gek om aan iemand te geven als housewarmingcadeau of gewoon zomaar. Laat jouw huis lekker ruiken! Spread the joy!