Homespray

  1. Maak het compleet met

    Geurstokjes

HOME SPRAY


The Gift Label heeft speciaal voor jou een heerlijke home spray ontwikkeld. Deze natuurlijke luchtverfrisser zorgt voor een comforting geur bij jou in huis; in de woonkamer, badkamer en keuken. Laat jouw huis lekker ruiken met de homespray van The Gift Label die verkrijgbaar is in de geur Pomelo & Black Pepper. Spray met de heerlijke luchtverfrisser wanneer je in het weekend lekker lang in bed wil blijven liggen. Of vul het huis met heerlijke geuren als er vrienden langskomen voor de borrel. Deze home sprays zijn ook te gek om aan iemand te geven als housewarming cadeau.

NATUURLIJKE HOME SPRAY


Deze vegan home spray is geproduceerd in Nederland en de flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. De 500 ml flessen van de luchtverfrisser hebben mooi ontworpen labels met uplifting quotes. We hebben geprobeerd deze luchtverfrisser te maken met fijne ingrediënten die goed zijn voor jou en de natuur. De home spray van The Gift Label is een heerlijke huisparfum die ook kan fungeren als interieurspray.

Spray een beetje op de bank of bedsprei zodat de geur daar extra lang kan blijven hangen. Zo geniet je volop van deze huisparfum. Als je de geur continue is huis wil hebben, kan je de homespray ook combineren met onze geurstokjes.

HOME SPRAY BESTELLEN


Je kan de homespray bestellen vóór 20:00 uur en dan krijg je het cadeau de volgende dag bezorgd! Of laat het rechtstreeks bij de ontvanger afleveren om hem of haar te verrassen.

We pakken het product feestelijk voor je in en je kan een kaartje schrijven met een leuke boodschap. Je kan zelfs een confetti kaart toevoegen, zo maak je het een extra verrassing.

HUISPARFUM: OOK LEUK ALS CADEAU


Je kan deze home spray combineren met andere producten van onze home fragrances lijn. Maak een heerlijke combinatie van verschillende items of kies één van onze gift sets met een huisparfum erin. Kies een quote die goed aansluit bij de boodschap die je wil overbrengen. Zo kan je iemand een extra boost geven of laten weten dat je aan hem of haar denkt. Verwen jezelf of iemand anders die het verdient met een huisparfum die goed is voor jou en de natuur.

Home spray

Let's design a life we love! Onze homesprays ruiken niet alleen heel erg lekker, ze zien er ook nog eens super leuk uit. De designs hebben uplifting en lieve quotes. Send big hugs! Een perfect cadeau in de geur pomelo & black pepper voor iemand die het verdient!