Kleine geurkaars in blik

Creëer sfeer in huis met een heerlijk geurkaars. De perfecte toevoeging aan je interieur.

13 producten

Sorteer
per pagina

Geurkaarsjes in blik

Hoe leuk zijn deze geurkaarsjes in blik? Ze zorgen niet alleen voor een heerlijk frisse geur in jouw huis, maar ook voor een hoop gezelligheid!

Luxe geurkaarsjes in blik

Onze luxe kleine kaarsjes in blik ruiken niet alleen heel lekker, maar zien er dankzij hun vrolijke designs ook nog eens heel leuk uit. Je kan kiezen uit de geuren: kampvuur, fris katoen of jasmijn vanille. De kleine geurkaarsjes zijn ook erg leuk om te combineren met de grote geurkaarsen in blik, of andere leuke producten uit onze fijne collectie.

Geef een geurkaarsje met persoonlijke boodschap cadeau!

Wil je een speciaal iemand verassen? Geef een geurkaarsje met persoonlijke boodschap cadeau! De kleine geurkaarsjes zijn leuk om te kopen voor jezelf, maar misschien nog wel leuker om cadeau te doen. En zeg nou zelf… wie wordt er niet gelukkig van kaarsjes? Keep the giving going!

Geurkaars in blik

Uplift the mood met onze geurkaars in blik. Breng de gezellige vibes in huis met de heerlijke geuren jasmine vanilla en fresh cotton. De 100% op soja-olie gebaseerde kaarsen brengen warmte en ontspanning. De verschillende designs en quotes maken je huis compleet.