Baby wenskaarten

Een geboorte moet natuurlijk gevierd worden. Verras iemand met een speciale wenskaart.

Producten 1-36 van 37

Sorteer
per pagina

GEBOORTE FELICITATIEKAARTEN MAKEN EN VERSTUREN

The Gift Label heeft naast gewone confetti kaarten nu ook speciale kaarten voor de babylijn gemaakt. Met deze super vrolijke kaartjes kan je alles vieren, denk bijvoorbeeld aan de categorie "felicitatie geboorte" of wellicht iets specifieker "felicitatie geboorte zoon" en "felicitatie geboorte dochter". Super leuk om een kaartje te sturen aan de trotse ouders van de pasgeboren baby('s). Wij hebben al de leuke buitenkant geregeld van de kaart nu hoef jij er alleen nog een leuk persoonlijk verhaaltje in te zetten!

GEFELICITEERD MET DE GEBOORTE VAN JULLIE ZOON/ DOCHTER

De kaarten zijn bedekt in vintage gekleurde confetti en zijn zo’n feestje om te krijgen! Er is geen leukere manier om een berichtje te krijgen met "Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon" of "Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje". Wij hebben veel keuze op het gebied van baby confetti kaarten, zo zit er altijd wel een toepasselijke voor je bij. De voorkant van de kaarten staan teksten zoals: ''Twinning is winning'' of ''Bad ass baby boy''. Sturen maar!

FELICITATIES MET CONFETTI, ZO VIER JE HET FEESTJE!

Naast de kersverse ouders vinden opa en oma het ook erg leuk om een kaartje te ontvangen met: ''Gefeliciteerd met de geboorte van jullie kleinzoon/ kleindochter''. Daarnaast worden handgeschreven kaartjes extra fijn ontvangen wanneer je iets stuurt met de boodschap "felicitatie geboorte kleinzoon". De kaart komt in een transparante envelop en bevat een adressticker. Gefeliciteerd baby! Leave a little sparkle wherever you go and never grow up! Naast onze collectie aan baby confetti kaarten hebben wij ook speciale baby gift sets om je zwangere vriend of vriendin eens goed te verassen!

baby wenskaarten

It's party time with your little one! Speciaal voor onze Babylijn hebben we super vrolijke confettikaarten ontworpen. Met deze leuke prints kan je elk bijzonder moment vieren.De kaarten zijn bedekt in vintage gekleurde confetti en zijn zo’n feestje om te krijgen! Leave a little sparkle wherever you go and never grow up!