Confettikaarten

Wil je een persoonlijke tekst op de kaart achterlaten, klik dan eerst op de kaart en schrijf daarna je berichtje in het tekstvak

 

Throw kindness around like confetti! Deze kaarten hebben een transparante envelop die gevuld is met confetti en dat is zo’n verrassing om te krijgen! Het feestje begint zodra de post door de brievenbus valt. Reden om het leven te vieren zeggen wij! Psst, we hebben speciaal voor onze Babylijn ook hele lieve confettikaarten ontworpen. 

  1. Maak het compleet met

    Wrapping box

The Gift Label heeft een feestelijke kaartenlijn met verschillende soorten kaarten. Één van onze favorieten is de confettikaart! 

Kaarten met confetti

Voor elke gelegenheid is er een leuke print en een transparante envelop met daarin gekleurde confetti! De party start dus meteen zodra de de post wordt open gemaakt! Wij worden hier heel erg happy van! Wil je ook zo'n confettikaart aan iemand geven? 

Altijd een feestje met confetti kaarten

Via onze website kan je zo'n leuke online kaart versturen! En mocht je geen tijd hebben om zelf iets te schrijven, dan kunnen wij je daarbij helpen en de kaart versturen. En we hebben speciaal voor onze Babylijn ook hele lieve baby confettikaarten ontworpen.