Cut-out kaarten

Wil je een persoonlijke tekst op de kaart achterlaten, klik dan eerst op de kaart en schrijf daarna je berichtje in het tekstvak

 

Ben je op zoek naar iets origineels? Onze cut out kaarten zijn zo leuk en bijzonder! We hebben ze in allerlei verschillende vormen en kleuren. Hiermee kan je zeker iemand verrassen! Beloofd! En je zou ze zelfs kunnen inlijsten om als wanddecoratie te gebruiken. Crea bea! Create the things you wish existed. We do.

  • Envelop gerecycled

    Envelop gerecycled

  1. Maak het compleet met

    The smell of home

De leukste en grappigste cut-out (verjaardags) kaarten

Het is een feestje om in onze kaartenwinkel rond te neuzen! We hebben zoveel lieve, grappige en leuke kaarten! En onze cut out kaarten zijn ook nog eens origineel! Deze bijzondere kaarten zijn perfect als je op zoek bent naar een grappige verjaardagskaart.

Feliciteerd je man/ vrouw een humoristische verjaardagskaart!

Mensen die op zoek zijn naar "gefeliciteerd humor" komen ook vaak bij The Gift Label terecht. Het blijft altijd leuk om een gekke verjaardagskaart te versturen naar de jarige job! En je kan zelfs de zoekterm iets specificeren met "verjaardag vrouw humor" of "verjaardagskaart man humor".

Gekke verjaardagskaarten om er een feestje van te maken

Onze cut out kaarten zitten in een envelop van 100% gerecycled papier en bevatten 5 stickers om de envelop mee dicht te plakken. Naast de cut out cards hebben we nog andere leuke kaarten met confetti of printjes. En we kunnen zelfs het kaartje voor je schrijven en opsturen!