Wenskaarten

Wil je een persoonlijke tekst op de kaart achterlaten, klik dan eerst op de kaart en schrijf daarna je berichtje in het tekstvak.
P.s. Het is niet mogelijk om emojis toe te voegen aan jouw bericht.

Hoera, we hebben viertig nieuwe, vrolijke wenskaarten: 40 keer fantastisch, 40 keer fabulous en 40 keer fun! De envelop is gemaakt van gerecycled papier en komt met een vrolijke sticker om dicht te plakken. In deze nieuwe lijn vind je een te gekke kaart voor elke gelegenheid! Be bold. Be italic. But never regular!

  • Envelop gerecycled

    Envelop gerecycled

Kaart versturen

Wil je een leuke kaart online versturen? The Gift Label heeft hele vrolijke wenskaarten voor elke gelegenheid . En een kaart versturen om iemand te verrassen is altijd een goed idee! Of je nou op zoek bent naar een geboortekaartje of een gefeliciteerd kaart, wij hebben voor iedereen wat leuks.

Online kaart versturen

Je kan via onze website heel makkelijk een online kaart versturen. En we kunnen zelfs de kaart voor je schrijven en bezorgen bij degene die jij blij wil maken. De envelop is gemaakt van gerecycled papier en komt met een vrolijke sticker om dicht te plakken.

Kaart cadeau

We hebben nog heel veel andere leuke producten. Combineer een kaart met een lekkere bodylotion of geurkaars, zo kan je een origineel "kaart cadeau" laten bezorgen.