Wenskaarten

Verras iemand met een persoonlijke wenskaart. Onze kaarten zijn een feestje om te krijgen.

31 producten

Sorteer
per pagina

Kaart versturen

Wil je een leuke kaart online versturen? The Gift Label heeft hele vrolijke wenskaarten voor elke gelegenheid . En een kaart versturen om iemand te verrassen is altijd een goed idee! Of je nou op zoek bent naar een geboortekaartje of een gefeliciteerd kaart, wij hebben voor iedereen wat leuks.

Online kaart versturen

Je kan via onze website heel makkelijk een online kaart versturen. En we kunnen zelfs de kaart voor je schrijven en bezorgen bij degene die jij blij wil maken. De envelop is gemaakt van gerecycled papier en komt met een vrolijke sticker om dicht te plakken.

Kaart cadeau

We hebben nog heel veel andere leuke producten. Combineer een kaart met een lekkere bodylotion of geurkaars, zo kan je een origineel "kaart cadeau" laten bezorgen. 

Wenskaarten

Wil je een persoonlijke tekst op de kaart achterlaten, klik dan eerst op de kaart en schrijf daarna je berichtje in het tekstvak.
P.s. Het is niet mogelijk om emojis toe te voegen aan jouw bericht.

Hoera, we hebben viertig nieuwe, vrolijke wenskaarten: 40 keer fantastisch, 40 keer fabulous en 40 keer fun! De envelop is gemaakt van gerecycled papier en komt met een vrolijke sticker om dicht te plakken. In deze nieuwe lijn vind je een te gekke kaart voor elke gelegenheid! Be bold. Be italic. But never regular!

Wenskaarten set

40 reasons to send a greeting card. Voor maar liefst 40 situaties hebben we de ideale wenskaarten klaar liggen voor jou. Wil je iemand laten weten hoe fabulous die is of iemand feliciteren voor een nieuwe job? Het kan allemaal. Verzamel de leukste kaarten en wees al voorbereid met een mooi samengestelde wenskaarten set. Ook al is een kaart heel erg leuk op zichzelf, is het ook altijd fijn om de gelukkige dat tikkeltje extra te verrassen. Naast heel erg leuke kaarten hebben we ook leuke productjes die de verassing helemaal afmaken. Geef een wenskaart die helemaal past bij de gelenheid met een leuke body lotion of handzeep. De enveloppen van de wenskaarten set zijn van gerecycleerd papier en wordt gesealed met een leuke sticker.

Persoonlijke wenskaarten set

Een kaart maakt het cadeau al veel persoonlijker, maar als er dan ook nog een persoonlijke tekst opstaat, heb je de top van het geven helemaal bereikt. Bij The Gift Label kan je een gepersonaliseerde tekst achterlaten op je kaartje. Zo kan je je cadeautje helemaal online samenstellen en afwerken. Jij kiest de productjes, de kaart en de tekst en wij maken het voor jou in orde. We pakken het helemaal in en versturen het naar jou of naar de gelukkige. Iedereen krijgt graag kaarten en hoe onverwachts, hoe beter en leuker ze het zullen vinden. Verras iemand die het niet verwacht met een leuke wenskaart en een lieve boodschap erop. Iedereen verdient een kaart op de meest belangrijke of onbelangrijke momenten.

Set wenskaarten bestellen

Kan jij al niet wachten om iemand te verassen met een leuke wenskaart? Wacht niet langer en kies een fijne wenskaart uit. Als je een wenskaart set bestelt voor 20:00 uur op vrijdag tot en met maandag, dan wordt het de volgende dag nog bij jou geleverd. Ook aan de last minute cadeau’s hebben we gedacht. Of wil je alvast een stock opslaan om er zeker van te zijn dat je op tijd een kaart kan versturen? Het kan allemaal. Is iemand jarig, heeft iemand net een baby gekregen, heb jij een coole oma of wil je iemand gewoon heel veel liefde sturen, we hebben het allemaal. Lets send some carts out!