Wenskaarten

Hoera, we hebben viertig nieuwe, vrolijke wenskaarten: 40 keer fantastisch, 40 keer fabulous en 40 keer fun! De envelop is gemaakt van gerecycled papier en komt met een vrolijke sticker om dicht te plakken. In deze nieuwe lijn vind je een te gekke kaart voor elke gelegenheid! Be bold. Be italic. But never regular!

 • Envelop gerecycled

  Envelop gerecycled

 1. Wenskaart - Hey lover
 2. Maak het compleet met

  Handzeep

 3. Wenskaart - Big kiss
 4. Wenskaart - Get well soon
 5. Wenskaart - Zennn
 6. Wenskaart - Happy new job
 7. Wenskaart - Big hug
 8. Wenskaart - Yay pregnant
 9. Wenskaart - Cool grandma
 10. Wenskaart - Lots of love
 11. Wenskaart - Stay fabulous
 12. Wenskaart - Thank you
 13. Wenskaart - Yolo
Wil je een leuke kaart online versturen? The Gift Label heeft hele vrolijke wenskaarten voor elke gelegenheid . En een kaart versturen om iemand te verrassen is altijd een goed idee! Of je nou op zoek bent naar een geboortekaartje of een gefeliciteerd kaart, wij hebben voor iedereen wat leuks.

Je kan via onze website heel makkelijk een online kaart versturen. En we kunnen zelfs de kaart voor je schrijven en bezorgen bij degene die jij blij wil maken. De envelop is gemaakt van gerecycled papier en komt met een vrolijke sticker om dicht te plakken.

We hebben nog heel veel andere leuke producten. Combineer een kaart met een lekkere bodylotion of geurkaars, zo kan je een origineel "kaart cadeau" laten bezorgen.