Heren

Onze lichaamsverzorging voor heren biedt verzorgende hand en bodycare producten met de heerlijke geur houtig cypre.

15 producten

Sorteer
per pagina

Lichaamsverzorging mannen

Onze lichaamsverzorging voor heren biedt verzorgende hand en bodycare met de heerlijke geur houtig cypre. We hebben veel zorg in deze lijn lichaamsverzorging voor mannen gestopt. We hebben de producten gemaakt zodat ze goed zijn voor jou en voor de natuur. De flessen en tubes zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en sugarcane based plastic. De vegan lichaamsverzorging voor mannen heeft de heerlijke geur houtig cypre. De producten van deze collectie hebben designs speciaal gemaakt voor heren. Deze collectie kan iets toevoegen aan de styling van een badkamer. Deze lichaamsverzorging voor mannen heeft verschillende designs met prints en teksten op het etiket. Je kan kiezen welk design het beste bij jou past. Je kan deze producten ook cadeau doen aan iemand en als verrassing laten bezorgen. De etiketten met prints en teksten laten jou kiezen uit verschillende boodschappen. Door de tekst te kiezen die het beste bij de ontvanger past, maak je jouw cadeau nog persoonlijker.

Diverse lichaamsverzorgingsproducten voor mannen

Je kan onze verschillende lichaamsverzorging producten voor mannen op allerlei manieren met elkaar combineren. Deze lijn biedt een lekker ruikende handzeep met houtig cypre als geur en maakt sterke en zachte handen. Naast een handzeep heeft deze collectie ook twee fijne bodycare producten. De verzorgende douchegel voor heren bevat Argan olie en vitamine E en is beschikbaar in een fles of een tube. De voedende doucheschuim bevat ook Argan olie en vitamine E en is vrij van sulfaten en kleurstoffen. De lichaamsverzorging voor mannen is verzorgend voor de huid en goed voor de natuur. Daarnaast hebben de etiketten unieke teksten en prints. Dit maakt het een perfect cadeautje. Maak een heerlijke combinatie met een product uit onze lichaamsverzorging mannen of kies één van de bodycare pakketten voor mannen. Verwen jezelf of iemand anders die het verdient met een lichaamsverzorgingsproduct voor heren in een feestelijk bodycare pakket dat goed is voor jou en de natuur. Bestel lichaamsverzorging voor mannen vóór 20:00 uur en krijg het de volgende dag bezorgd. Of laat het cadeau rechtstreeks bij de ontvanger afleveren om hem of haar te verrassen. We pakken het product feestelijk voor je in en je kan een kaartje schrijven met een leuke boodschap.

Heren

Men need spa time too! Daarom bieden we een body care collectie aan speciaal voor hem. De hand en body care producten zijn designed voor mannen. Het perfecte cadeau voor mannen!