Doucheschuim heren

Het leukste doucheschuim om aan je man of vriend te geven

NIEUW! Doucheschuim voor mannen. Fijne doucheschuim die makkelijk is in gebruik. Alleen het beste voor onze mannen! De allerleukste doucheschuimen speciaal voor mannen. Deze doucheschuim is nu al een bestseller. Met de stoere houtige chypre voor hem voelt je douchebeurt schuimiger en lekkerder dan ooit te voren. Hiernaast wordt de huid extra goed verzorgd door de argon olie en vitamine E in het product.

Verras je vriend of natuurlijk jezelf met deze heerlijke douchefoam's

Cadeau nodig? Verras je vriend of jezelf met deze heerlijke douchefoam's die niemand kan weerstaan. De verschillende douchefoam verpakkingen hebben pakkende teksten en prints die je van The Gift Label kent. Nieuw aan deze doucheschuim is vorm van de fles. Door de foaminess van de zeep wordt douchen een feestje. Foam away!

Doucheschuim heren

De vegan doucheschuim voor mannen is voedend en zorgt voor de perfecte douche ervaring. Het schuim bevat Argan olie en vitamine E, een echt feestje onder de douche. Douche met een relaxt gevoel dankzij de warme geur van woody chypre en is speciaal voor hem. De doucheschuim heeft verschillende designs en quotes. Kies degene die perfect in jouw badkamer past.