Douchegel heren

Mannen kunnen soms ook een lekker spa-momentje gebruiken! Deze vegan douchegel voor heren is vrij van sulfaten en kleurstoffen en ruikt naar houtig chypre. Zo lekker! Onze gerecycled plastic flessen hebben funky etiketten om jouw Daddy Cool mee te verrassen. En je kan de douchegel makkelijk combineren met de andere lichaamsverzorgings- producten en zo een giftbox voor hem & haar creëren. Have a super duper awesome day, hot shot!

 • Vegan

  Vegan

 • Bevat Argan olie en vitamin E

  Bevat Argan olie en vitamin E

 • Fles van 100% gerecycled plastic

  Fles van 100% gerecycled plastic

 • Geproduceerd in Nederland

  Geproduceerd in Nederland

Douchegel / body wash voor mannen

Ben jij opzoek naar de beste douchegel voor mannen? Dan hoef je niet meer verder te zoeken! The Gift Label heeft een fijne douchegel ontworpen speciaal voor HEM! Het zijn namelijk niet alleen vrouwen die spa-momentjes kunnen gebruiken. Verras jouw Daddy cool of lieve vriend met deze lekkere mannen douchegel. Een waarschuwig vooraf: hij komt nooit meer de badkamer uit na het gebruik van deze lekkere douchegel. Shower party for him!

De beste en lekkerste douchegel / body wash voor mannen

Het is de beste een lekkerste douchegel voor mannen! Vrij van sulfaten en kleurstoffen en ruikt naar houtig chypre. Yummie! De flessen zijn 100% gerecycled en hebben allemaal een funky label, speciaal gecreëerd voor stoere mannen. De body wash is goed te combineren met de doucheschuim voor mannen. Combineer de producten en labels en maak zo de perfecte gift set voor hem.