Bodycrème

Onze bodycrème bevat veel verzorgende ingrediënten en ruikt heerlijk. Geef je huid een hydratatie boost en een gezonde glow.

19 producten

Sorteer
per pagina

Bodycreme

Deze bodycrème bevat zoveel verzorgende ingrediënten en ruikt heerlijk. De formule bevat A¬rgan olie en vitamine E waarmee de huid wordt gevoed. En de amandelolie en shea boter hydrateren jouw huid en geven een prachtige glans. De bodycrème is voedend en geeft jouw huid een vitamine boost. De geur Mandarijn Muskus is heerlijk en blijft goed hangen op de huid. Je kan deze bodycrème elke dag gebruiken. Je kan deze ook combineren met andere producten van onze bodycare lijn. Veel daarvan hebben dezelfde heerlijke geur dus wissel lekker af met bijvoorbeeld onze bodylotion. Naast dat deze vegan bodycrème goed is voor de huid, zijn de flessen gemaakt van 100% gerecycled plastic. Zo proberen we onze footprint zo veel mogelijk te beperken. We proberen een bodycrème te maken die goed is voor jou en voor de natuur.

Bodycreme kopen

Deze bodycrème kan iets toevoegen aan de styling van jouw badkamer. De bodycrème heeft verschillende designs met prints en teksten op het etiket. Je kan kiezen welk design het beste bij jou past. Je kan deze bodycrème ook cadeau doen aan iemand en als verrassing laten bezorgen. De etiketten met prints en teksten laten jou kiezen uit verschillende boodschappen. Door de tekst te kiezen die het beste bij de ontvanger past, maak je jouw cadeau nog persoonlijker. Je kan voor een enkele douchgel kiezen of een douchegel pakket. In een douchegel pakket hebben we verschillende bodycare producten voor je uitgekozen en zo samengesteld in een giftset of giftbox. Match de verschillende prints met elkaar of ga voor verschillende designs.

Vegan bodycrème

Je kan onze verschillende bodycare producten op allerlei manieren met elkaar combineren. Maak een heerlijke combinatie met deze bodycrème en andere items of kies één van de bodycare pakketten. Verwen jezelf of iemand anders die het verdient met een bodycrème in een feestelijk bodycare pakket dat goed is voor jou en de natuur. Bestel een bodycrème vóór 20:00 uur en krijg het de volgende dag bezorgd. Of laat het cadeau rechtstreeks bij de ontvanger afleveren om hem of haar te verrassen. We pakken het product feestelijk voor je in en je kan een kaartje schrijven met een leuke boodschap.

Bodycrème

Deze vegan bodycrème is gevuld met liefde en ruikt heerlijk naar mandarin musk. Geef je huid een boost door deze in combinatie met onze andere lichaamsverzorging te gebruiken. Vul je badkamer met prachtige designs, de labels hebben gezellige quotes die je elke dag opfleuren.