Bodyscrub

Zorg voor een extreem zachte huid met onze body salt scrub. Maak jouw douche routine compleet.

Salt scrub

Deze body salt scrub is voedend voor de huid en ruikt heerlijk. De salt scrub bevat Argan olie, vitamine E en rozenwater. De fijne coconut shells in deze body salt scrub zorgen voor een extra verzorgde huid na het scrubben. Naast dat deze salt scrub goed is voor jou hebben we ook geprobeerd onze footprint zo klein mogelijk te houden. De potten zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en de ingrediënten voor deze salt scrub hebben we zo goed mogelijk gekozen.


Body scrub sea salt

Deze body scrub met sea salt ruikt heerlijk naar Mandarijn & Muskus. Je kan dit product combineren met onze andere bodycare producten. Maak jouw douche ritueel compleet met een heerlijk doucheschuim en hydrateer de huid gebruik van de body scrub sea salt met een voedende bodycrème of bodylotion uit onze bodycare collectie.


Lichaamsscrub

Deze lichaamsscrub heeft een mooi design waarmee het iets kan toevoegen aan de styling van jouw badkamer. Je kan deze heerlijke shower foam ook aan iemand cadeau doen. De etiketten met prints en teksten laten jou kiezen uit verschillende boodschappen. Door de tekst te kiezen die het beste bij de ontvanger past, maak je jouw cadeau nog persoonlijker. Je kan voor een enkele douchefoam kiezen of een douchefoam pakket. In een shower foam pakket hebben we verschillende bodycare producten voor je uitgekozen en zo samengesteld in een giftset of giftbox. Match de verschillende prints met elkaar of ga voor verschillende designs.


Body scrub gebruiken

Hoe kan je deze body scrub gebruiken? Verwijder de dop en gebruik je vingers om een dot body scrub uit de pot te halen. Breng aan op een natte huid en scrub zacht met de handen de huid. Spoel daarna de salt scrub af met water. Scrub één tot twee keer per week om het beste resultaat te krijgen.


Salt scrub bestellen

Je kan onze verschillende bodycare producten op allerlei manieren met elkaar combineren. Maak een heerlijke combinatie met deze body scrub sea salt en andere items of kies één van de bodycare pakketten. Verwen jezelf of iemand anders die het verdient met een body salt scrub in een feestelijk bodycare pakket dat goed is voor jou en de natuur. Bestel een body scrub sea salt vóór 20:00 uur en krijg het de volgende dag bezorgd. Of laat het cadeau rechtstreeks bij de ontvanger afleveren om hem of haar te verrassen. We pakken het product feestelijk voor je in en je kan een kaartje schrijven met een leuke boodschap.

 

Body salt scrub

Vernieuw de huid met onze heerlijke vegan body scrub. De nieuwe body scrub is 400 gram met een prachtig nieuw design. Het bevat Argan olie, vitamine E en rozenwater. Fijne coconut shells in de nieuwe scrub zorgen voor een extra verzorgde huid na het scrubben. Onze scrubs ruiken naar mandarijn & muskus. Scrub één tot twee keer per week om het beste resultaat te krijgen. Soft skin is always in!