Douchegel

Why be moody, when you can shake that booty! DJ, turn up the beat! Onze vegan douchegel is vrij van sulfaten en kleurstoffen en ruikt zo lekker. Het vult jouw badkamer met de geur van mandarijn & muskus en funky muziek! De gerecyclede plastic flessen hebben vrolijke etiketten om het feestje mee te starten! This shower is for disco!

  • Geproduceerd in Nederland

    Geproduceerd in Nederland

  • Fles van 100% gerecycled plastic

    Fles van 100% gerecycled plastic

De douchegel van The Gift Label ruikt zo ontzettend lekker! Het vult jouw badkamer met de geur van mandarijn & muskus. De funky etiketten van onze shower gel maken er een echt feestje van en zijn ook nog eens heel leuk te combineren met de andere producten van onze lichaamsverzorgingslijn. 

We hebben geprobeerd een zo goed als mogelijk natuurlijke douchegel te maken, er zitten dan ook geen kleurstoffen in deze vegan douchegel zonder sls. En de flessen van de doucheschuim zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Zoveel redenen om deze douchefoam als mooi cadeautje te geven aan iemand waar je gek op bent! Of verwen jezelf vandaag met deze vrolijke en lekkerste douchegel en vergeet vooral niet hard mee te zingen! This shower is for disco!