Douchegel

Let's have a party in the bathroom, 'cause it's show(er) time! Onze vegan douchegel is vrij van kleurstoffen en ruikt zo lekker. Het vult jouw badkamer met de heerlijke mandarijn & muskus geur en funky muziek! De gerecyclede plastic flessen hebben vrolijke quotes en prachtige designs. You will rock this day, fabulous babe
  • Vegan

    Vegan

  • Fles van 100% gerecycled plastic

    Fles van 100% gerecycled plastic

  • Geproduceerd in Nederland

    Geproduceerd in Nederland

Natuurlijke douchegel / body wash

De douchegel van The Gift Label ruikt zo ontzettend lekker! Het vult jouw badkamer met de geur van mandarijn & muskus. De funky etiketten van onze shower gel maken er een feestje van en zijn ook nog eens heel leuk te combineren met de andere producten van onze lichaamsverzorgingslijn. Pimp de douche of het bad met de fijne producten van The Gift Label. De grote fles douchegel gaat lang mee! De leuke teksten op de fles douchegel zorgen voor een extra vrolijke badkamer. Maak van jouw douche een mini spa met de verzorgde shower gel, body foam en hydrateer na afloop met onze body lotion of body crème.

Organisch en natuurlijke doucheproducten

De douchegel van The Gift Label is zo natuurlijk mogelijk geproduceerd. Deze vegan douchegel is vrij van kleurstoffen en zonder sls. Wij houden van de wereld! Daarom zijn de flessen van deze natuurlijke douchegel gemaakt van 100% gerecycled plastic. Zoveel redenen om deze fijne douchegel cadeau te doen aan een speciaal iemand! Of verwen jezelf vandaag met deze vrolijke en lekkerste douchegel.