Douchegel

Onze douchegel bevat verzorgende ingrediënten waarmee jouw huid intens gehydrateerd wordt. It's shower time!

24 producten

Sorteer
per pagina

Luxe douchegel


Deze luxe douchegel is verzorgend voor de huid en ruikt heerlijk. Met deze douchegel kan je de badkamer vullen met geurtonen van Mandarijn & Muskus. De douchegel bevat verzorgende ingrediënten waarmee jouw huid gehydrateerd wordt. Deze luxe douchegel voedt en ruikt niet alleen goed, het design is uniek en kan iets toevoegen aan de styling in jouw badkamer. Deze luxe douchegel zit in een fles van 1000 ml. Je kan ook een kleine variant kiezen in de vorm van een tube of kijk eens bij onze herenlijn en vind een douchegel voor mannen.


Natuurlijke douchegel

De natuurlijke douchegel van The Gift Label is zo natuurlijk mogelijk geproduceerd. Deze vegan douchegel is vrij van kleurstoffen en zonder sls. De flessen van deze natuurlijke douchegel zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic om zo onze footprint zoveel mogelijk te beperken. Met veel zorg hebben wij ingrediënten uitgezocht voor deze natuurlijke douchegel om zo een goed product te maken. Er zijn genoeg redenen om deze fijne douchegel cadeau te doen aan een speciaal iemand of verwen jezelf vandaag met deze vrolijke douchegel.


Douchegel pakket


Je kan deze douchegel ook cadeau doen aan iemand. De etiketten met prints en teksten laten jou kiezen uit verschillende boodschappen. Door de tekst te kiezen die het beste bij de ontvanger past, maak je jouw cadeau nog persoonlijker. Je kan voor een enkele douchegel kiezen of een douchegel pakket. In een douchegel pakket hebben we verschillende bodycare producten voor je uitgekozen en zo samengesteld in een giftset of giftbox. Match de verschillende prints met elkaar of ga voor verschillende designs.


Douchegel bestellen


Je kan onze verschillende bodycare producten op allerlei manieren met elkaar combineren. Maak een heerlijke combinatie met deze vegan douchegel en andere items of kies één van de body gift sets. Verwen jezelf of iemand anders die het verdient met deze feestelijke vegan douchegel die goed is voor jou en de natuur. Bestel een cadeau vóór 20:00 uur en krijg het de volgende dag bezorgd. Of laat het cadeau rechtstreeks bij de ontvanger afleveren om hem of haar te verrassen. We pakken het product feestelijk voor je in en je kan een kaartje schrijven met een leuke boodschap.

Douchegel


Onze vegan douchegel is vrij van kleurstoffen en ruikt zo lekker. Het vult jouw badkamer met de heerlijke mandarijn & muskus geur en funky muziek! De gerecyclede plastic flessen hebben vrolijke quotes en prachtige designs.