Moederdag

19 producten

Sorteer
per pagina

Moederdag cadeauset

Verras de beste moeder deze Moederdag! De Moederdag cadeauset is verfijnd en verterend tegelijk. De drie verschillende designs hebben een luxe uitstaling. De Moederdag collectie bied drie verschillende designs met elk een eigen quote. Zo kun je de cadeauset kiezen die het beste bij haar past. Geef haar een Moederdag cadeauset met fijne woorden zoals ‘You rock’, ‘Best mum’ en ‘Mum you are wonderful’. De producten ruiken niet alleen heerlijk, maar dragen ook bij aan een fijne en uplifting uitstraling in de badkamer.

Moederdag cadeau: persoonlijk en origineel

Maak de mooiste dag nog mooier met een persoonlijk en origineel Moederdag cadeau. De luxe giftsets voor haar bevatten een combinatie van onze best-loved en nieuwe producten. Een geweldige verassing voor elke moeder waar ze altijd aan terug denkt wanneer ze de producten gebruikt. Door de quotes met daar onder een lief berichtje is dit Moederdag cadeau extra persoonlijk.

Leuke Moederdag cadeaus

Verras mama met leuke Moederdag cadeaus verpakt in een prachtige box. De verschillende boxen hebben ieder verschillende producten. De pentagonal gift box bevat een handzeep en een douchegel en de sweet surprise box bevat een douchegel en een lichaam & handlotion in één. Pak uit met de heart shaped gift box, hier zitten maar liefst vier producten: een lippenbalsem, een doucheolie, een handcrème en een body balsem tubé. Alle producten ruiken naar de nieuwe geur blackcurrant & orange flower. Deze geur is nieuw in de collectie en speciaal ontwikkeld voor een fijne sfeer in huis.

Moederdag cadeau bestellen

Je kunt een Moederdag cadeau online bestellen bij The Gift Label. Wij zorgen ervoor dat het goed verpakt jouw kant op komt. Tijdens het bestellen kun je ook voor een giftwrap verpakking kiezen. We verpakken de bestelling in een mooie doos met vloeipapier. Je kunt zelfs confetti aan je order toevoegen voor een extra feestelijk effect. Om de verassing nog fleuriger te maken kun je één van de never out of stock producten toevoegen. Kies een fijne geurkaars voor een warme uitstraling in huis of voor geurstokjes om de kamer te vullen met liefde.

Moederdag cadeau aan huis

Bestel een Moederdag cadeau aan huis om de liefste moeder te verwennen. Wanneer je dit voor 20:00 doet krijg je de order al de volgende dag. Breng deze persoonlijk bij haar langs voor een fijn moment samen. Je kunt er ook voor kiezen om het pakketje bij haar thuis af te laten leveren om haar extra te verassen. Door een feestelijke verpakking te kiezen heeft je moeder echt iets om uit te pakken. Ze verdient het!