Privacy

The Gift Label B.V.

 

Wat zijn cookies?

Cookies zijn kleine (tekst)bestanden die op je apparaat worden opgeslagen bij gebruik van onze Website: www.thegiftlabel.nl. Deze cookies zullen worden opgehaald wanneer je onze Website opnieuw bezoekt. Dit zorgt ervoor dat onze Website je herkent als een eerdere Websitebezoeker.

 

Waarom gebruiken we cookies?

Door het gebruik van cookies, kunnen we zien hoe onze Website wordt gebruikt en hoe we onze Website en diensten kunnen optimaliseren. Cookies helpen ook om de Website snel en veilig te maken. Daarnaast kunnen cookies door ons en derden gebruikt worden om jou relevante advertenties op basis van jouw interesses te tonen. Zie onderstaande tabel voor de specifieke doeleinden per cookie die wij gebruiken.

 

Welke cookies gebruiken wij?

 

1.1                 COOKIE

1.2                 VERWERKTE PERSOONSGEGEVENS

1.3                 FUNCTIE/DOEL

1.4                BEWAAR-TERMIJN

1.5                 PRIVACYBELEID

1.6                Google Tag Manager

1.7              

De locatie van de eindgebruiker, zoekgeschiedenis, YouTube-geschiedenis en details van websites die samenwerken met Google.

1.8               

Wij gebruiken deze cookie om advertenties te personaliseren en om inzicht te verschaffen in het gedrag van uw gebruikers op verschillende apparaten.

2                    

2.1                 26 maanden

Raadpleeg voor meer informatie het Privacybeleid van Google.

2.2                Google Analytics

2.3               

De locatie van de eindgebruiker, zoekgeschiedenis, YouTube-geschiedenis en details van sites die samenwerken met Google.

2.4               

Wij gebruiken deze cookie om advertenties te personaliseren en om inzicht te krijgen in het gedrag van uw gebruikers op verschillende apparaten.

2.5                26 maanden

2.6                Raadpleeg voor meer informatie het Privacybeleid van Google en deze handleiding voor het gebruik van Google Analytics.

2.7                Google Remarketing Tag

2.8               

De locatie van de eindgebruiker, zoekgeschiedenis, YouTube-geschiedenis en details van sites die samenwerken met Google.

2.9               

Wij gebruiken deze cookie om advertenties te personaliseren en om inzicht te krijgen in het gedrag van uw gebruikers op verschillende apparaten.

2.10              26 maanden

2.11               Raadpleeg voor meer informatie het Privacybeleid van Google.

2.12              Google Conversion Linker

2.13               

2.14             

De locatie van de eindgebruiker, zoekgeschiedenis, YouTube-geschiedenis en details van sites die samenwerken met Google.

2.15             

Wij gebruiken deze cookie om advertenties te personaliseren en om inzicht te krijgen in het gedrag van uw gebruikers op verschillende apparaten.

2.16              26 maanden

2.17               Raadpleeg voor meer informatie het Privacybeleid van Google.

2.18              Facebook Connect

2.19             

De gebruikersacties die u op onze website uitvoert.

Wij gebruiken deze cookie om marketingactiviteiten en websiteverkeer te monitoren om zo die processen te optimaliseren.

 

2.20               180 dagen

2.21              Raadpleeg voor meer informatie het Gegevensbeleid van Facebook.

Facebook Custom Audience

2.22               

De gebruikersacties die u op onze website uitvoert.

2.23             

Wij gebruiken deze cookie om marketingactiviteiten en websiteverkeer te monitoren om zo die processen te optimaliseren.

2.24               180 dagen

2.25              Raadpleeg voor meer informatie het Gegevensbeleid van Facebook.

Facebook Pixel

2.26             

De gebruikersacties die u op onze website uitvoert.

2.27             

Wij gebruiken deze cookie om marketingactiviteiten en websiteverkeer te monitoren om zo die processen te optimaliseren.

2.28              180 dagen

2.29              Raadpleeg voor meer informatie het Gegevensbeleid van Facebook.

Pinterest Conversation Tag

2.30             

De gebruikersacties die u op onze website uitvoert.

2.31             

Wij gebruiken deze cookie om marketingactiviteiten en websiteverkeer te monitoren om zo die processen te optimaliseren.

2.32              180 dagen

2.33              Raadpleeg voor meer informatie het Gegevensbeleid van Facebook.

 

 

Kan ik de cookies verwijderen?

Ja, je kunt de cookies zelf verwijderen in je internetbrowser.

Als je niet wilt dat cookies worden geplaatst op je apparaat, kan je dit via de cookie-instellingen van je browser veranderen. Houd er rekening mee dat sommige functies of diensten van onze Website mogelijk niet of minder goed functioneren zonder cookies.

Jouw rechten

Als betrokkene heb je het recht om ons te vragen om inzage in, correctie en/of verwijdering van jouw persoonsgegevens. Ook kun je ons vragen om de verwerking van jouw persoonsgegevens te beperken en om jouw persoonsgegevens aan een andere verwerkingsverantwoordelijke door te geven. Je kunt ook bezwaar maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens.

Mocht je een dergelijk verzoek willen indienen, dan vragen wij je vriendelijk om contact met ons op te nemen via de contactgegevens onderaan deze Cookieverklaring. Om misbruik van deze rechten te voorkomen kunnen wij je daarbij vragen om je adequaat te identificeren.

Als je toestemming hebt gegeven om bepaalde cookies te plaatsen, dan kun je jouw toestemming altijd weer intrekken. Vanaf dat moment zullen we de betreffende cookies niet meer plaatsen. Dit heeft geen invloed op de rechtmatigheid van onze verwerking van jouw gegevens op basis van de cookies die op een apparaat zijn geplaatst voordat je jouw toestemming intrekt.

Als je vindt dat wij jouw persoonsgegevens onrechtmatig verwerken, dan kun je ook een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Wijzigingen in deze Cookieverklaring

Deze Cookieverklaring kan worden gewijzigd. De meest recente versie van de Cookieverklaring is van toepassing. Wij adviseren je daarom regelmatig de Cookieverklaring na te lezen op eventuele wijzigingen.

 

 

 

Contactgegevens

The Gift Label B.V.

Danzigerbocht 45 L

1013 AM Amsterdam                                                   

T: 020 370 5170

E: info@thegiftlabel.com

W: www.thegiftlabel.nl

Handelsregisternummer:        80861784