Handzeep set

Pimp je keuken met een handverzorgingset. Verras iemand of verwen jezelf.

Handzeep set


Onze handen gaan door weer en wind, daarom is het heel belangrijk dat we hen goed verzorgen. Bij The Gift Label hebben we zachte producten die onze handen, naast het reinigen, ook goed verzorgen. Met de handzeep set geef jij je handen de beste behandeling en geef je je huis een leuke touch met de fijne handzeepflesjes.
Met onze handzeep set geef jij je huis een luxe look en feel. De mooie designs en lieve quotes fleuren je huis helemaal op. Daarnaast zijn de handzeep sets volledig vegan en vrij van kleurstoffen en sulfaten zodat je handen alleen maar de perfecte behandeling hebben. Ze zijn niet alleen goed voor je huid, maar ook voor onze planeet. De flesjes zijn gemaakt van gerecycleerd plastic en zijn geproduceerd in Nederland.


Handzeep en hand lotion set

Handzeep heeft al een vaste plaats naast de wasbak, maar er gaat niets beter met handzeep dan handlotion. Na het wassen van je handen met handzeep, zorgt het smeren van hand lotion voor een extra beschermlaagje op je handen. Zo kunnen je handen nog meer aan en voelen ze zijdezacht aan.
Naast dat het heel erg goed is voor je handen, ziet het er heel erg leuk uit. Match een handzeep set en een hand lotion set door hetzelfde design uit te kiezen en dezelfde lieve quote. Of spice it up en meng de verschillende designs door elkaar voor een leuk effect. De twee flesjes geven meteen meer leven op je wasbakje. Door de leuke quote geef je de gebruikers meteen een fijn gevoel bij het wassen van hun handen.


Handzeep en handcrème set 

We willen er natuurlijk ook voor zorgen dat je handen altijd zo goed mogelijk verzorgd worden. Daarom is de handzeep set ook een mooie combinatie met een handcrème set. Zo ben je altijd voorbereid als je onderweg bent. Je handen moeten door weer en wind, het is daarom heel belangrijk dat je ze regelmatig kan insmeren. De handcrèmes hebben het perfect formaat om mee in je tas te nemen. Zo kan je elk moment, waar je ook bent, je handen insmeren. Naast dat de hand crème heel erg lekker ruikt, zullen je handen ontzettend zacht aanvoelen.


Handzeep set bestellen


I think it’s time to buy some nice things! Heb je helemaal zin gekregen om een leuke handzeep set te bestellen? Als je van maandag tot vrijdag voor 20:00 bestelt, krijg je het morgen nog geleverd. Kies een leuk design uit en combineer het met een leuke hand lotion of hand crème of beiden. Wash those hands!