Home fragrances

De home fragrance lijn van The Gift Label heeft verschillende producten die een ware geursensatie kunnen creëren.

Producten 1-36 van 144

Sorteer
per pagina

Home frangrances

De home fragrance lijn van The Gift Label heeft verschillende producten die een ware geursensatie kunnen creëren. Deze vegan collectie bestaat uit verschillende home fragrance producten die geproduceerd worden in Nederland. De flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. De geurstokjes zorgen voor een continue heerlijke geur in huis. Je kan dit combineren met de homespray. Dit is een heerlijke huisparfum die je kan sprayen in verschillende ruimtes om even een extra geur beleving te ervaren. En met onze geurkaarsen kan je extra sfeer creëren tijdens een diner of wanneer je lekker zelf op de bank ontspant.

Home Frangrances: hippe luchtverfrissers

Deze home fragrance producten zijn extra leuk als cadeautjes. De labels hebben prachtige prints en uplifting quotes. Zo kan je een design en gift set kiezen dat jij mooi vindt om te geven en de ander leuk vindt om te krijgen. In plaats van een standaard luchtverfrisser in huis, kan je nu een well-designed cadeau geven die een heerlijke geur creëert in huis. Denk bijvoorbeeld aan een housewarming cadeau of wanneer iemand een gezellig diner geeft.

Tip: bekijk ook eens onze lichaamsverzorgings lijn gevuld met natuurlijke producten met hippe designs zoals je van ons gewend bent!

Interieurgeuren

Met veel zorg hebben we de geuren voor deze lijn geselecteerd. Deze interieurgeuren kunnen ervoor zorgen dat je iemand een bepaalde sfeer of gevoel cadeau kan doen. Denk bijvoorbeeld aan Jasmijn Vanille voor een warm en geborgen gevoel. Of de geur Pomelo & Black pepper voor een luxe touch. Onze geurstokjes zijn verkrijgbaar in de geuren Spicy & Royale Oud en Pompelo & Black Pepper. De homespray komt in de geur Pomelo & Black Pepper. De bij de geurkaarsen kan je kiezen tussen Jasmijn Vanille en Fris Katoen. Kies de geur die bij jouw beleving past.

Home fragrance producten bestellen

Je kan onze verschillende home fragrance producten op allerlei manieren met elkaar combineren. Maak een heerlijke combinatie van verschillende items of kies één van onze home fragrance gift sets. Verwen jezelf of iemand anders die het verdient met heerlijke home fragrance producten die goed zijn voor jou en de natuur. Bestel een cadeau vóór 20:00 uur en krijg het de volgende dag bezorgd. Of laat het rechtstreeks bij de ontvanger afleveren om hem of haar te verrassen! 

Home fragrances

Ontbijt op bed of dinertjes met lekkere wijn... The smell of home! Spread some love around met onze lekkere homespray, beschikbaar in de geuren pomelo & black pepper, fris katoen en jasmijn vanille. Of vind een mooi plekje voor deze heerlijke geurstokjes die ruiken naar kruidig & royale oud. Your home deserves it, she is your happy place!