RELATIEGESCHENKEN

 

Verwen en verras uw collega’s!

Als werkgever geeft u graag een toepasselijk cadeau aan werknemers. De zoektocht daarnaar kan veel tijd kosten. Wij willen u hier graag bij helpen. Niet alleen nemen we u veel werk uit handen, we maken het ook nog eens leuker om cadeaus te kopen. We helpen u kiezen uit ons assortiment en verzorgen het gehele proces: van conceptontwikkeling tot aan het verzenden van alle pakketjes naar verschillende adressen en de follow-up met het verzendbedrijf.

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Ons corporate gifting team helpt zakelijke klanten met het verzorgen van een cadeau voor het hele bedrijf of afdeling. Naast een fijne ervaring bieden wij de mogelijkheid onze producten te personaliseren met eigen print en logo. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat uw medewerkers écht blij zijn met het cadeau dat vanuit u wordt gegeven. Het is onze passie mensen te inspireren met mooie en originele cadeaus.

Duurzame zakelijke cadeaus

Bij The Gift Label creëren we duurzame en heerlijke gift sets met lichaamsverzorgings- en lifestyleproducten. De vrolijke quotes en prachtige designs geven een uplifting experience aan de gever én de ontvanger. Wij produceren in Nederland en onze producten zijn vegan. De flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic en alle producten zijn vrij van sulfaten, parabenen, PEG en kleurstoffen. Wij hopen u enthousiast te maken met de heerlijke producten en designs die wij hebben ontworpen en laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Keep on giving!

 

 

Wij hebben verschillende collecties met meerdere cadeaumogelijkheden: van hand- en lichaamsverzorging tot home fragrances en luxe gift sets met mooie designs. We zullen samen met u een keuze maken uit de verschillende soorten producten en bijbehorende print & quote, zodat we iets vinden dat echt bij uw bedrijf past. Alle producten kunnen leuk worden ingepakt in een gift set met vloeipapier en geschreven kaartje.

Add-ons

  • Kaartje
  • Individueel verpakt in giftwrap
  • Verzending naar verschillende thuisadressen
  • Een feestelijk ingepakt cadeautje voegt veel toe aan het plezier van het uitpakken. Wij dragen hier graag aan bij.

De producten worden in mooi vloeipapier in de giftbox verpakt en versierd met een strik. Voeg gratis confetti toe voor een extra surprise effect.

Stuur er ook nog een leuke kaart bij met een persoonlijke tekst en uw cadeaus zijn klaar om uitgepakt te worden.

Meer weten of meteen een offerte opvragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag verder.