Persoonlijke relatiegeschenken

Op zoek naar het perfecte relatiegeschenk voor personeel of klanten?

De producten van The Gift Label hebben naast een mooi design hele vrolijke etiketten die een persoonlijke boodschap over kunnen brengen. Denk bijvoorbeeld aan “You rock”, “Warm hug” of “Thank you”.

Neem een kijkje op onze website bij de verschillende soorten cadeautjes om inspiratie op te doen welke producten het beste bij jullie merk passen.

relatiegeschenken-handverzorging-all-in-your-hands-tgl
relatiegeschenken-kick-ass-handverzorging-tgl

Heb je interesse en wil je samen kijken of we iets moois voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Stuur alsjeblieft een email naar info@thegiftlabel.com met de volgende informatie:

· wat is de gelegenheid

· om hoeveel aantallen gaat het

· wat voor soort product zoeken jullie

· wat is jullie budget

We kunnen de cadeautjes feestelijk inpakken en bezorgen. Inclusief geschreven kaartje, als dat gewenst is. 

Keep the giving going!
With love, The Gift Label

MORE TO LOVE

relatiegeschenk-thank-you-mini-tgl

Say it with a gift! Kleinere producten met persoonlijke boodschap. Onze lippenbalsem tube en handcrème tube hebben een handig formaat die makkelijk in ieders tas past. Zachte lippen en handen on the go!

relatiegeschenk-you-rock-handverzorging-tgl

You rock! Onze vegan handverzorging ruikt heerlijk naar kumquat & bourbon vanille. Verras iemand bijvoorbeeld met een handzeep en handcrème. De vrolijke labels en mooie prints zijn leuk om te combineren!

relatiegeschenk-thank-you-geurkaars-tgl

Verspreid een fijne geur in huis met de geurkaarsen van The Gift Label. Deze kaarsen zijn gemaakt van 100% essentiële sojaolie en beschikbaar in de geuren jasmijn vanille, fris katoen en kampvuur. Zowel in groot als klein formaat verkrijgbaar.

relatiegeschenk-lichaamsverzorging-tgl

Creeër mooie sets met de lichaamsverzorging van The Gift Label. Gebruik de scrub om de huid te vernieuwen, begin een showerparty met onze douchegel of doucheschuim en verzorg met de bodycrème. Ook deze producten zijn vegan en ruiken heerlijk! Enjoy!

relatiegeschenk-mannen-doucheschuim-tgl

De mannen mogen natuurlijk niet achter blijven! The Gift Label heeft een heerlijke douchegel en doucheschuim speciaal voor de man in verschillende prints. Beide producten zijn vegan en ruiken naar houtig chypre.

relatiegeschenk-gift-set-tgl

Stel zelf een mooi pakket samen met producten de producten naar wens, wij zorgen dat het mooi wordt ingepakt in onze giftbox!

Body mist

Een nieuw product van The Gift Label to love: de body mist – mood booster. Een lichte body mist verkrijgbaar in vijf verschillende geuren. De mood booster past makkelijk in je tas, take it everywhere you go! Want to learn more?