Default Category

Het is weer tijd om je moeder in het zonnetje te zetten. Kies je favoriete giftbox en verras haar met een liefdevol cadeau.

16 producten

Sorteer
per pagina

Sinterklaas cadeautjes voor iedereen, de Sint komt eraan!

Heeft jouw kleintje zijn of haar schoen al gezet? Ook voor jouw baby of peuter hebben we leuke cadeau tips. Combineer een baby shampoo met onze baby conditioner en geeft the little one een stralende coupe voor de feestdagen. Wil je jouw huis Sinterklaas ready maken? Om een heerlijke geur te verspreiden in huis of de baby kamer hebben we een home spray voor jou en een baby roomspray voor de kleine.

Ideeën en inspiratie nodig voor je Sinterklaas cadeau?

De Sint zat eens te denken, wat hij dit jaar zal schenken. Keuze genoeg! Van heerlijke lichaamsverzorgingsproducten voor hem en haar tot lippenbalsem voor ultra zachte lippen. Sinterklaascadeaus voor het uitzoeken met de vrolijkste teksten. Psst, vergeet jezelf niet ook een klein Sinterklaas cadeautje te geven. ;-)

Onze tips voor een origineel Sinterklaas cadeautje

Een zakje pepernoten of een chocoladeletter is nu wel passé. Nee, jij geeft jouw lieve vrouw, man, baby of vriendinnen de origneelste Sinterklaas cadeautjes! Inspiratie nodig? Wij helpen je graag! Heb je al gekeken naar de verschillende Sinterklaas gift boxen? Je vindt ze in onze webshop. Deze Sint gift boxen bestaan uit heerlijke verzorgingsproducten voor ieder wat wils. Betaalbare Sinterklaascadeaus van rond de 10 euro. Op zoek naar een Sinterklaas kado voor iemand die net bevallen is? Bekijk snel onze baby collectie voor de leukste Sint cadeautjes voor baby's en peuters.

Sinterklaas cadeautjes voor onder de 10 euro

Pakjesavond online vieren met vriendinnen? Dobbel spel spelen of Sint bingo? Dat vraagt om Sinterklaas cadeautjes onder de 10 euro. Gelukkig zijn de prijzen van The Gift Label net zo fijn als de producten zelf! Geeft een leuke body wash cadeau of ga je liever voor super zachte handen? De Sint heeft het voor het uitkiezen met de heerlijke verzorgingsproducten uit onze collectie. Neem stiekem ook een kijkje op onze sale pagina voor extra voordelige Sinterklaascadeaus.

Sinterklaas cadeautjes voor hem en haar, jong en oud

Tijdens de feestdagen wil The Gift Label helpen met cadeau ideeën op doen. Daarom hebben we speciaal voor Sinterklaas cadeau boxen samengesteld voor hem en haar. De Sint gift box voor de vrouw bestaat uit heerlijke relax producten, maar ook de man mag niet achterblijven! Voor hem bestaat de Sint cadeau box uit een fijne body foam en body wash speciaal voor mannen. Naast deze spa-time cadeaus hebben we deze Sinterklaas ook een home gift box. Voor de echte huis mus!