HOSPITALITY

Onze nieuwe en exclusieve lijn is nu beschikbaar voor hotels, restaurants, bars en sportscholen. We bieden een uitgebreide selectie van hand- en lichaamsverzorging voor uw gasten, zodat zij zich welkom en thuis voelen.

Onze producten zijn van hoge kwaliteit en schaden niet, ze zijn:

  • Vegan
  • Vrij van parabenen, sulfaten en kleurstoffen
  • Fles 100% gerecycled plastic
  • Gemaakt in Nederland

We inspireren je graag op alle fronten: van het personaliseren van de verzorging die u uw gasten biedt, tot het moment dat de producten zachtheid brengen aan handen en lichaam. Daarom bieden we u de mogelijkheid om een opdruk en quote te personaliseren die perfect passen bij uw hotel, restaurant, bar of sportschool. Naast de mogelijkheid om het etiket van de flessen volledig te personaliseren, bieden we onze signatuurprints aan waaruit u kunt kiezen in drie verschillende stijlen: nude, zwart/wit & kleurrijk.

 

Gepersonaliseerde navulcollectie

Onze hospitality navulcollectie biedt lichaams- en handverzorging waar gasten naar verlangen. De handzeep en hand- & bodylotion passen perfect in elke badkamer. De body wash, hand & body lotion, shampoo en conditioner zorgen voor het ultieme doucheritueel. Alle 500ml flessen zijn hervulbaar met 5000ml navulbussen. Om onze impact te verkleinen, bieden we geen miniformaten aan.

Omdat elk hotel of restaurant zijn eigen look & feel heeft, bieden we de mogelijkheid om je eigen label te personaliseren. Ons team van creatives helpt u graag bij het ontwerpen van een exclusief voor u ontworpen opdruk en offerte.

De gehele collectie ruikt naar mandarin muskus en is sulfaat- en kleurstofvrij. Alle hervulbare 500ml flessen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic, en de 5000ml navulbussen zijn gemaakt van bioplastic. Omdat we ons best doen om onze producten met zoveel mogelijk verantwoordelijkheid en zorg te produceren, vindt de productie plaats in Nederland.

Gepersonaliseerde flessencollectie

Wilt u liever werken met 500ml flessen die al gevuld zijn? We regelen het voor u!

Met deze collectie hebben we het mogelijk gemaakt om volledig op maat gemaakte flessen te maken en de geuren te gebruiken die uw gasten misschien al herkennen uit onze reguliere collectie. De handzeep en hand & body lotion zijn verkrijgbaar in onze kumquat & bourbon vanilla geur. De body wash, shampoo & conditioner ruiken naar mandarin muskus.
 

Standaard collectie

Onze ontwerpers hebben door de jaren heen de mooiste prints gecreëerd. Daarom bieden we ook graag drie verschillende collecties aan om uit te kiezen: onze nude collectie, zwart/wit collectie & kleurrijke collectie.
 
Ons team is toegewijd om de perfecte collectie voor je samen te stellen.