Baby bodymilk

Baby body lotion voor jou en je kleine om van te houden! Ga samen voor een zachte en soepele huid.

Psst, onze nieuwe babycollectie verschijnt begin 2023, stay tuned!

De beste baby body lotion

Baby body lotion voor jou en je kleine om van te houden! De baby lotion zorgt ervoor dat de droge huid van je baby gehydrateerd en goed verzorgd wordt. Zo krijgt je baby een heerlijk zacht en soepele huid. Deze baby body lotion is gemaakt in Nederland en bevat sheaboter en abrikozenpitolie. Dit vegan product is vrij van minerale oliën en kleurstoffen. Zo stoppen wij alleen de beste ingrediënten in onze baby body milk. We willen jou en je baby natuurlijk alleen de beste babycrème voor droge baby huid bieden. Onze producten uit de Babylijn hebben een heerlijke geur op basis van rozen, seringen en sandelhout. Nieuwe baby rituals zullen ontstaan en je baby rook nog nooit zo lekker!

Baby bodymilk

Psst.. Er is een nieuwe babylijn in ontwikkeling! Zoek je een product uit de bestaande lijn en staat deze niet online? Ga naar de shop locater en vind een winkel die onze babyproducten verkoopt bij jou in de buurt!

Deze baby bodymilk wordt geproduceerd in Nederland en bevat sheaboter en abrikozenpitolie. Dit vegan product is vrij van minerale oliën, kleurstoffen en allergenen. De producten van onze babylijn hebben een frisse, zoete geur gebaseerd op rozen, seringen en sandelhout. I look at you, and I see sunshine!