Baby douchegel

Koop 3 producten, met de code TGLSWEETBABY is eentje gratis!

Psst.. Er is een nieuwe babylijn in ontwikkeling! Zoek je een product uit de bestaande lijn en staat deze niet online? Ga naar de shop locater en vind een winkel die onze babyproducten verkoopt bij jou in de buurt!

Deze vegan baby douchegel is geproduceerd in Nederland en is vrij van parabenen, sulfaten, kleurstoffen, phenoxyethanol en siliconen. De producten van onze babylijn hebben een frisse, zoete geur gebaseerd op rozen, irissen, seringen en sandelhout. Twinkle, little star!

  • Geproduceerd in Nederland

    Geproduceerd in Nederland

  • Parabenen vrij

    Parabenen vrij

  • Vrij van sulfaten en kleurstoffen

    Vrij van sulfaten en kleurstoffen

Organische baby zeep

Onze fijne organische baby body wash is met heel veel liefde speciaal gemaakt voor onze kleintjes. Lekker tijdens het badderen, voor een heerlijke zacht een lekker ruikend babyhuidje. De producten van onze babylijn hebben een frisse, zoete geur het is namelijk een combinatie van rozen, seringen en sandelhout. Daar wordt niet alleen de baby maar ook de mama heel blij van! Onze babyverzorging ruikt niet alleen lekker maar is ook erg goed voor het tere huidje van de baby. Want onze verzorgingsproducten zijn vrij van parabenen, siliconen en andere onnodige troep. Fijn hé? Kortom; de perfecte babyverzorging!

Organische baby body wash - de beste babyverzorging

Gebruik deze organische baby body wash voor jouw eigen kleintje, of geef het cadeau aan een andere mommy (to be). Het perfecte kraamcadeau, al zeggen we het zelf! ;-) Ook leuk om te combineren met andere fijne producten uit onze babylijn. De beste babyverzorging speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid van onze kleintjes. Je wilt natuurlijk alleen de allerbeste babyverzorging voor je kindje! Daarnaast zijn de verpakkingen van de organic baby body wash ook nog eens ontzettend leuk door de verschillende prints en toepasselijke tekstjes!