Baby confettikaarten

Koop 2 producten en krijg de derde gratis met code TGLSWEETBABY.

 

It's party time with your little one! Speciaal voor onze Babylijn hebben we super vrolijke confettikaarten ontworpen. Met deze leuke prints kan je elk bijzonder moment vieren. De kaarten zijn bedekt in vintage gekleurde confetti en zijn zo’n feestje om te krijgen! Leave a little sparkle wherever you go and never grow up!

The Gift Label heeft naast gewone confettikaarten nu ook speciale kaarten voor de Babylijn gemaakt. Met deze super vrolijke kaartjes kan je alles vieren, denk bijvoorbeeld aan de categorie "felicitatie geboorte" of wellicht iets specifieker "felicitatie geboorte zoon" en "felicitatie geboorte dochter". 

De kaarten zijn bedekt in vintage gekleurde confetti en zijn zo’n feestje om te krijgen! Er is geen leukere manier om een berichtje te krijgen met "Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon" of "Gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter en zusje".

En zeker bij oma's en opa's worden handgeschreven kaartjes extra fijn ontvangen wanneer je iets stuurt met de boodschap "felicitatie geboorte kleinzoon". De kaart komt in een transparante envelop en bevat een adressticker. Gefeliciteerd baby! Leave a little sparkle wherever you go and never grow up!