Baby

Verras soon-to-be moms of kersverse ouders! De gift sets bevatten twee heerlijke baby producten en een wenskaart. De producten zijn verpakt in vloeipapier en bubble wrap. De gift box wordt zo geleverd dat zelf inpakken niet meer nodig is. Laat een berichtje achter in de notities, zetten wij deze voor jou op de kaart. Super leuk: voeg confetti toe voor een extra feestje! Say hi baby!

De leukste baby gift sets

 
Heb je nog een perfecte cadeau nodig voor een baby shower? The Gift Label heeft een vegan collectie met baby producten voor jongens en meisjes. De schattige prints staan leuk in de baby kamer en zijn fijn in gebruik. Wij hebben ook een speciale baby gift set voor meisjes en een speciale baby gift set voor jongens. Elke baby gift set bevat een leuke kaart. Hier staan leuke tekstjes op zoals: ''Welcome little shiner'' en ''Bad ass baby boy''. Zo steel je op elke baby shower de show met je cadeau! he Gift Label heeft speciale baby shower gift sets samengesteld die heel leuk is om te geven en ook zeker om te krijgen. Voeg een van onze leuke baby kaarten toe aan de gift set en maak het cadeau compleet! Zo maak je de baby gift zet ook nog persoonlijker door er een leuk verhaaltje of wens op de kaart te zetten. Let's give!
 

Baby shower gift sets

Baby gift set voor een kersverse moeder! Koop onze producten los of maak er een mooie gift set van waar iedere mama en baby blij van wordt. De baby gift sets bestaan uit verschillende producten. Zo kan je combinaties maken van producten en heeft mommy to be een fijn assortiment aan The Gift Label baby producten. Daarnaast ruiken de producten uit onze babylijn ook nog eens heerlijk naar een combinatie van rozen, seringen en sandelhout. Daar wordt elke kersverse ouder blij van!